Carne. Produse din carne
|
LDR | 00194nx j2200085 | |
---|---|---|
001 | 116071 | |
100 | $a 20130327arumy0103####ba0 | |
101 | $a rum | |
152 | $b UCV $a AACR | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Carne. Produse din carne | |
675 | $a 637.5 | |
950 | $3 116619 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Peşte (aliment) | |
970 | $3 118600 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Produse animaliere | |
971 | $3 116070 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Abatoare | |
971 | $3 118602 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Salamuri - producere | |
971 | $3 118601 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Procesarea cărnii |
Lucrări:
28 lucrari in 28 publicatii in 4 limbi
Modernizarea industriei de prelucrare a cărnii
de:
György, Karpati; Moldovan, Maria, ing.; Stancu, Mihai, inginer agronom
(Text tipărit)
Tehnologia fabricării preparatelor din carne de la A la Z
de:
Roth, Ioan
(Text tipărit)
Îndrumător de tehnologia produselor din carne
de:
Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Dănicel, Gheorghe; Oprea, Alexandru, inginer
(Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi a produselor din carne
de:
Nour, Violeta
(Text tipărit)
Organizarea şi tehnica comerţului cu carne : Manual pentru şcolile profesionale comerciale de vînzători de carne şi produse din carne anul I şi II
de:
Evangheliu, Constantin; Florescu, Dumitru, Ec.
(Text tipărit)
Utilajul şi tehnologia prelucrării cărnii şi laptelui : Manual pentru clasele IX şi X, licee cu profil de industrie alimentară şi şcoli profesionale, anii I-III
de:
Pavel, Octavian; Ionescu, Radu; Oţel, Ion
(Text tipărit)
Ghid pentru prepararea produselor din carne : De la A la Z
de:
Roth, Ioan
(Text tipărit)
Îndrumător pentru medicii veterinari din unităţile de prelucrare şi industrializare a cărnii
de:
Eladi, A.; Crăiţă, Mihai
(Text tipărit)
Tehnologia prelucrării cărnii : Manual pentru licee de specialitate, anii III-IV şi şcoli de maiştri
de:
Ionescu, Radu; Oţel, Ion; Pavel, Octavian
(Text tipărit)
Controlul cărnii şi produselor din carne prin metode senzoriale şi fizico-chimice : Îndrumar de laborator
de:
Danilevici, Constantin
(Text tipărit)
Subiecte
Control financiar-contabil
Maşini şi utilaje de prelucrare a produselor animale
Zootehnie
Hrănirea animalelor domestice
Utilaje din industria alimentară
Caprine
Carne. Produse din carne
Parazitologie animală
Inspecţie şi supraveghere sanitară
Comerţ (generalităţi)
Procesarea cărnii
Prevenirea bolilor la animale
Contabilitatea costurilor
Carne afumată
România
Contabilitate managerială
Creşterea animalelor
Rumegătoare mari (creştere)
Controlul şi examinarea produselor animaliere
Desfacerea producţiei
Standarde de calitate
Industria alimentară
Igienă veterinară
Legislaţie
Salamuri - producere
Microbiologie alimentară
Conservarea cărnii
Audit financiar
Ovine
Control veterinar
Porcine (creştere)
Analize fizico-chimice
Conservarea alimentelor
Prelucrarea produselor animaliere