Biblioteca Universităţii din Craiova

Carne. Produse din carne

Subiect Tematic: Carne. Produse din carne
Limba: rum
Termen în relație: Peşte (aliment)
Termen generic: Produse animaliere
Termen specific: Abatoare
Termen specific: Salamuri - producere
Termen specific: Procesarea cărnii
Indice CZU: 637.5
Lucrări: 22 lucrari in 22 publicatii in 4 limbi
Biochimia, microbiologia şi parazitologia cărnii de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Ionescu, Aurelia; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Vizireanu, Camelia; Bahrim, Gabriela (Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi a produselor din carne de: Nour, Violeta (Text tipărit)
Beef Production de: Diggins, Ronald V.; Bundy, Clarence E. (Text tipărit)
Analiza filierei sectorului carne în România de: Turek-Rahoveanu, Adrian; Constantin, Marian; Beciu, Silviu (Text tipărit)
Tratat de producerea, procesarea şi valorificarea cărnii de: Georgescu, Gheorghe, zootehnist; Croitoru, C.; Georgescu, Gheorghe, zootehnist; Banu, C. (Text tipărit)
Procesarea industrială a cărnii de: Alexe, Petru; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Vizireanu, Camelia (Text tipărit)
Технологийа мйаса и мйасопродуктов de: Рейн, Лийа; Bolşakov, Алексей С. (Text tipărit)
Tehnologia produselor din carne de: Oţel, Ion (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola