Biblioteca Universităţii din Craiova

Carne. Produse din carne

Subiect Tematic: Carne. Produse din carne
Limba: rum
Termen în relație: Peşte (aliment)
Termen generic: Produse animaliere
Termen specific: Abatoare
Termen specific: Salamuri - producere
Termen specific: Procesarea cărnii
Indice CZU: 637.5
Lucrări: 28 lucrari in 28 publicatii in 4 limbi
Îndrumător de tehnologia produselor din carne de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Dănicel, Gheorghe; Oprea, Alexandru, inginer (Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi a produselor din carne de: Nour, Violeta (Text tipărit)
Analiza filierei sectorului carne în România de: Turek-Rahoveanu, Adrian; Constantin, Marian; Beciu, Silviu (Text tipărit)
Tratat de producerea, procesarea şi valorificarea cărnii de: Georgescu, Gheorghe, zootehnist; Croitoru, C.; Georgescu, Gheorghe, zootehnist; Banu, C. (Text tipărit)
Procesarea industrială a cărnii de: Alexe, Petru; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Vizireanu, Camelia (Text tipărit)
Технологийа мйаса и мйасопродуктов de: Рейн, Лийа; Bolşakov, Алексей С. (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola