Carne. Produse din carne
|
LDR | 00194nx j2200085 | |
---|---|---|
001 | 116071 | |
100 | $a 20130327arumy0103####ba0 | |
101 | $a rum | |
152 | $b UCV $a AACR | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Carne. Produse din carne | |
675 | $a 637.5 | |
950 | $3 116619 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Peşte (aliment) | |
970 | $3 118600 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Produse animaliere | |
971 | $3 116070 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Abatoare | |
971 | $3 118602 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Salamuri - producere | |
971 | $3 118601 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Procesarea cărnii |
Lucrări:
33 lucrari in 33 publicatii in 4 limbi
Tehnologia cărnii şi a produselor din carne
de:
Nour, Violeta
(Text tipărit)
Beef Production
de:
Diggins, Ronald V.; Bundy, Clarence E.
(Text tipărit)
Analiza filierei sectorului carne în România
de:
Turek-Rahoveanu, Adrian; Constantin, Marian; Beciu, Silviu
(Text tipărit)
Procesarea industrială a cărnii
de:
Alexe, Petru; Vizireanu, Camelia; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară
(Text tipărit)
Utilajul şi tehnologia prelucrării cărnii şi laptelui : Manual pentru clasele IX şi X, licee cu profil de industrie alimentară şi şcoli profesionale, anii I-III
de:
Pavel, Octavian; Oţel, Ion; Ionescu, Radu
(Text tipărit)
Les possibilités d'accroissement de la production en viande de boeuf sur pied dans les régions traditionnelles d'élevage du centre-est
de:
(Text tipărit)
Технологийа мйаса и мйасопродуктов
de:
Рейн, Лийа; Bolşakov, Алексей С.
(Text tipărit)
Intensification de la production et marche mondial de la viande ovine : Contradictions propres a la France
de:
Boutonnet, J. P.; Martinand, P.
(Text tipărit)
Tehnologia prelucrării cărnii : Manual pentru licee de specialitate, anii III-IV şi şcoli de maiştri
de:
Ionescu, Radu; Pavel, Octavian; Oţel, Ion
(Text tipărit)
Tehnologia produselor din carne
de:
Oţel, Ion
(Text tipărit)
Subiecte
Carne. Produse din carne
Industria alimentară
Conservarea alimentelor
Zootehnie
Analize fizico-chimice
Creşterea animalelor
Păsări domestice (creştere)
Rumegătoare mari (creştere)
Audit financiar
Control financiar-contabil
Aves. Păsări
Caprine
Carne afumată
Conservarea cărnii
Produse animaliere
Procesarea cărnii
Salamuri - producere
Comerţ (generalităţi)
Contabilitatea costurilor
Control veterinar
Igienă veterinară
Inspecţie şi supraveghere sanitară
Controlul şi examinarea produselor animaliere
Hrănirea animalelor domestice
Desfacerea producţiei
Legislaţie
Histologie animală
Utilaje din industria alimentară
Maşini şi utilaje de prelucrare a produselor animale
Microbiologie alimentară
Ovine
Parazitologie animală
Porcine (creştere)
Prelucrarea produselor animaliere
Prevenirea bolilor la animale
Standarde de calitate
România
Franţa
Contabilitate managerială
Animale crescute pentru producţie
Carte scanată
Bibilici