Industria alimentară
|
LDR | 00189nx j2200085 | |
---|---|---|
001 | 116325 | |
100 | $a 20130327arumy0103####ba0 | |
101 | $a rum | |
152 | $b UCV $a AACR | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Industria alimentară | |
675 | $a 664 | |
950 | $3 118959 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Chimie alimentară | |
971 | $3 162076 $2 UCV $7 ba0yba0z $8 rumrum $a Produse alimentare | |
971 | $3 116324 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Aditivi alimentari | |
971 | $3 116616 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Conservarea alimentelor | |
971 | $3 116621 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Alimente minerale | |
971 | $3 118599 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Conservarea cărnii | |
971 | $3 122412 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Utilaje din industria alimentară |
Lucrări:
272 lucrari in 271 publicatii in 6 limbi
Automatizarea proceselor de producţie în industria alimentară : Cercetare bibliografică
de:
(Text tipărit)
9th Central European Congress on Food : Food Science for Well-being, 24-26 May 2018, Sibiu, Romania
de:
(Resurse electronice)
Tehnologii de procesare a materiei prime vegetale în contextul securității și siguranței alimentare
de:
Bonciu, Elena; Olaru, Liviu
(Text tipărit)
Managementul calităţii mărfurilor alimentare
de:
Paraschivescu, Andrei Octavian
(Text tipărit)
Controlul calității produselor alimentare
de:
Eftimie , Mariana
(Text tipărit)
Fenomene de transfer, procese şi utilaje în industria alimentară. Vol. 1 : Transferul de impuls
de:
Rusănescu, Nicolae
(Text tipărit)
Oferta cercetării ştiinţifice pentru transfer tehnologic în agricultură, industria alimentară şi silvicultură
de:
(Text tipărit)
Fenomene de transfer, procese şi utilaje în industria alimentară
de:
Rusănescu, Nicolae
(Text tipărit)
Oferta cercetării ştiinţifice pentru transfer tehnologic în agricultură, industria alimentară şi silvicultură. Vol. 23 : 2020
de:
(Text tipărit)
Alimentaţia şi agricultura în următoarele trei decenii
de:
Giosan, Nicolae
(Text tipărit)
Subiecte
Economie
Restaurante
Management industrial
Plante aromate
Enciclopedie
Contabilitate financiară
Instalaţii din industria alimentră
Tehnologia etichetării alimentelor
Ambalaje
Biochimie
Produse agroalimentare
Merceologie
Franţa
Microbiologie aplicată
Plante furajere
Epurarea apei
Dicţionare de specialitate
Previziuni economice
Piaţa. Analiza pieţei
Standarde europene
Cercetare ştiinţifică
Piscicultură
Contaminarea mediului
Protecţia muncii
Biotehnologii agricole
Pomicultură generală
Metalurgie (generalităţi)
Intoxicaţii alimentare
Agricultură
Inspecţie şi supraveghere sanitară
Chimie alimentară
Energie electrică (producere)
Chimie
Industria zahărului
Limba română
Formare profesională
Alimente de origine animală
Maşini hidrostatice
Floarea soarelui
Alimente îmbogăţite
Aprovizionarea cu produse alimentare. Securitate alimentară
Producţie industrială
Biologia solului
Moldova, republica
Glycine hispida
Contabilitatea costurilor
Management financiar
Aditivi alimentari
Marketing
Rentabilitatea întreprinderii
Sisteme informatice
Economie agrară
Acvacultură
Etichetarea produselor
Dicţionare multilingve
Proteine
Analiză cromatografică
Controlul sănătăţii şi igienei publice
Industria de morărit şi panificaţie
Organizare comercială
Multilingual dictionaries
Efecte negative ale activităţii umane asupra mediului
Limba germană
România
Instalaţii frigorifice
Industrie uşoară
Păstrarea şi depozitarea alimentelor
crize
Aluminiu
Vinificaţie
Progres tehnic
Fenomene de transport
Întreprinderea de Produse Lactate Irak
Informatică economică
Băuturi spirtoase
Analiză economico-financiară
Băuturi excitante
Eficienţă
Controlul sanitar al alimentelor
Enologie
Dietetică
Instalaţii de climatizare
Statistică tehnică
Industria berii
Boli de nutriţie
Marketing agroalimentar
Produse noi
Bibliografii pe subiecte
Nitraţi
Antibiotice
Industria alimentară
Dezvoltare economică
Igienă veterinară
tehnici de procesare a alimentelor
Restructurare economică
Tranziţie economică
Inginerie
Legislaţie
Calitatea produselor
Prezentare istorică
Alimentare cu apă
Dictionnaires multilingues
Tehnologie mecanică
Microbiologie alimentară
Conservarea cărnii
Spectrografie
Leguminoase
Industria lemnului
Organizarea întreprinderii
Proiectare
Industria chimică
România. Legi, decrete
Prelucrarea produselor agricole
Energie solară
Biotehnologii alimentare
Alge
Drojdii
Politică economică
Bere. Tipuri de bere
Transfer de tehnologie
Legislaţie agrară
Management
Analize fizico-chimice
Zahăr
Microbiologia solului
Uleiuri vegetale
Intoxicare
Limba rusă
Conservarea alimentelor
Alimente. Substanţe alimentare
deşeuri. reciclarea deşeurilor
Comerţ agroalimentar
Depozitarea şi conservarea cerealelor
Marea Mediterană
Mase plastice
Omagii. Jubilee
Sănătate şi igienă publică
Automatizare
Silvicultură
Industria hotelieră
Gestiune financiară a societăţilor comerciale
Prelucrarea produselor animaliere
Etichetare etică şi ecologică
Industria băuturilor
Poluare
Politici alimentare
Limba franceză
Industrii pentru diverse materiale
Toxicomanie
Carte electronică
Fermentarea drojdiei
Climatizare
Dezvoltare durabilă
Frigotehnică
Managementul calităţii
Aprovizionarea întreprinderii
Schimbări de climă
Îngheţate
Zootehnie
C.E.E.
Pescuit
Eficienţă economică
Sănătatea muncii
Utilaje din industria alimentară
Alergii alimentare
Industria laptelui
Statele Unite ale Americii
Siguranţa alimentelor
Carne. Produse din carne
Economia producţiei alimentare
Prelucrarea laptelui
Morărit
Alimente. Producţia de alimente
Produse alimentare
Gestionarea bunurilor, stocurilor
Fermentare industrială
Revistă on-line
Limba engleză
Igiena alimentaţiei
Protecţia consumatorului
Procesarea cărnii