Biblioteca Universităţii din Craiova

Industria alimentară

Subiect Tematic: Industria alimentară
Limba: rum
Termen în relație: Chimie alimentară
Termen specific: Produse alimentare
Termen specific: Aditivi alimentari
Termen specific: Conservarea alimentelor
Termen specific: Alimente minerale
Termen specific: Conservarea cărnii
Termen specific: Utilaje din industria alimentară
Indice CZU: 664
Lucrări: 272 lucrari in 271 publicatii in 6 limbi
Aditivi alimentari de: Hura, Carmen (Text tipărit)
Alimentation et agriculture en Méditerranée : Autosuffisance ou dépendance? de: Allaya, Mahmoud; Ghersi, G.; Allaya, M. C. (Text tipărit)
Analiza filierei sectorului carne în România de: Turek-Rahoveanu, Adrian; Constantin, Marian; Beciu, Silviu (Text tipărit)
Advances in Meat Research de: (Text tipărit)
Aditivii alimentari, necesitate şi risc de: Orănescu, Elena (Text tipărit)
Aditivi şi ingrediente pentru industria alimentară de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Buţu, Nicolae; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Lungu, Cornelia (Text tipărit)
Alimentaţie - Catering de: Stănescu, Dorina (Text tipărit)
Subiecte
Economie Restaurante Management industrial Plante aromate Enciclopedie Contabilitate financiară Instalaţii din industria alimentră Tehnologia etichetării alimentelor Ambalaje Biochimie Produse agroalimentare Merceologie Franţa Microbiologie aplicată Plante furajere Epurarea apei Dicţionare de specialitate Previziuni economice Piaţa. Analiza pieţei Standarde europene Cercetare ştiinţifică Contaminarea mediului Piscicultură Protecţia muncii Biotehnologii agricole Pomicultură generală Metalurgie (generalităţi) Intoxicaţii alimentare Chimie alimentară Agricultură Energie electrică (producere) Inspecţie şi supraveghere sanitară Chimie Industria zahărului Limba română Formare profesională Alimente de origine animală Maşini hidrostatice Alimente îmbogăţite Floarea soarelui Aprovizionarea cu produse alimentare. Securitate alimentară Producţie industrială Biologia solului Moldova, republica Glycine hispida Contabilitatea costurilor Management financiar Aditivi alimentari Rentabilitatea întreprinderii Marketing Sisteme informatice Economie agrară Etichetarea produselor Acvacultură Analiză cromatografică Dicţionare multilingve Proteine Industria de morărit şi panificaţie Controlul sănătăţii şi igienei publice Organizare comercială Efecte negative ale activităţii umane asupra mediului Multilingual dictionaries România Limba germană Păstrarea şi depozitarea alimentelor Instalaţii frigorifice Industrie uşoară Aluminiu crize Vinificaţie Progres tehnic Fenomene de transport Informatică economică Întreprinderea de Produse Lactate Irak Analiză economico-financiară Băuturi spirtoase Băuturi excitante Eficienţă Controlul sanitar al alimentelor Instalaţii de climatizare Dietetică Enologie Statistică tehnică Industria berii Boli de nutriţie Produse noi Marketing agroalimentar Bibliografii pe subiecte Nitraţi Antibiotice Industria alimentară Dezvoltare economică Igienă veterinară Restructurare economică Tranziţie economică Inginerie tehnici de procesare a alimentelor Legislaţie Calitatea produselor Prezentare istorică Dictionnaires multilingues Alimentare cu apă Tehnologie mecanică Microbiologie alimentară Spectrografie Conservarea cărnii Leguminoase Organizarea întreprinderii Industria lemnului Proiectare Industria chimică România. Legi, decrete Energie solară Biotehnologii alimentare Prelucrarea produselor agricole Alge Drojdii Politică economică Bere. Tipuri de bere Transfer de tehnologie Management Zahăr Microbiologia solului Analize fizico-chimice Legislaţie agrară Uleiuri vegetale Intoxicare Limba rusă Conservarea alimentelor Alimente. Substanţe alimentare deşeuri. reciclarea deşeurilor Comerţ agroalimentar Marea Mediterană Depozitarea şi conservarea cerealelor Mase plastice Omagii. Jubilee Sănătate şi igienă publică Automatizare Industria hotelieră Silvicultură Gestiune financiară a societăţilor comerciale Prelucrarea produselor animaliere Etichetare etică şi ecologică Industria băuturilor Poluare Politici alimentare Limba franceză Toxicomanie Industrii pentru diverse materiale Fermentarea drojdiei Carte electronică Climatizare Dezvoltare durabilă Frigotehnică Managementul calităţii Aprovizionarea întreprinderii Schimbări de climă Îngheţate Zootehnie C.E.E. Eficienţă economică Sănătatea muncii Pescuit Alergii alimentare Utilaje din industria alimentară Industria laptelui Statele Unite ale Americii Siguranţa alimentelor Carne. Produse din carne Economia producţiei alimentare Prelucrarea laptelui Morărit Alimente. Producţia de alimente Produse alimentare Gestionarea bunurilor, stocurilor Fermentare industrială Limba engleză Revistă on-line Igiena alimentaţiei Protecţia consumatorului Procesarea cărnii
Vă rugăm să schimbaţi parola