Biblioteca Universităţii din Craiova

Industria alimentară

Subiect Tematic: Industria alimentară
Limba: rum
Termen în relație: Chimie alimentară
Termen specific: Produse alimentare
Termen specific: Aditivi alimentari
Termen specific: Conservarea alimentelor
Termen specific: Alimente minerale
Termen specific: Conservarea cărnii
Termen specific: Utilaje din industria alimentară
Indice CZU: 664
Lucrări: 277 lucrari in 274 publicatii in 6 limbi
Tehnologia fabricării turtei dulci de: Tulbure, Anca (Text tipărit)
Aditivi alimentari de: Hura, Carmen (Text tipărit)
Operații unitare în industria alimentară. Vol. 1 : Fenomene de transfer de: Căpățână, Ciprian; Văduva, Mihai (Resurse electronice)
Elemente de didactica disciplinelor de inginerie alimentară de: Danciu, Cristina Anca (Text tipărit)
Aditivi şi ingrediente pentru industria alimentară de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Buţu, Nicolae; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Lungu, Cornelia (Text tipărit)
Subiecte
Economie Restaurante Management industrial Plante aromate Enciclopedie Contabilitate financiară Instalaţii din industria alimentră Tehnologia etichetării alimentelor Ambalaje Biochimie Produse agroalimentare Merceologie Franţa Microbiologie aplicată Plante furajere Epurarea apei Dicţionare de specialitate Previziuni economice Piaţa. Analiza pieţei Standarde europene Cercetare ştiinţifică Piscicultură Contaminarea mediului Protecţia muncii Biotehnologii agricole Pomicultură generală Metalurgie (generalităţi) Intoxicaţii alimentare Agricultură Chimie alimentară Inspecţie şi supraveghere sanitară Energie electrică (producere) Chimie Industria zahărului Limba română Formare profesională Maşini hidrostatice Alimente de origine animală Chimie practică de laborator Alimente îmbogăţite Floarea soarelui Aprovizionarea cu produse alimentare. Securitate alimentară Producţie industrială Contabilitatea costurilor Management financiar Aditivi alimentari Rentabilitatea întreprinderii Marketing Sisteme informatice Economie agrară Etichetarea produselor Acvacultură Analiză cromatografică Proteine Dicţionare multilingve Industria de morărit şi panificaţie Controlul sănătăţii şi igienei publice Organizare comercială Didactică Efecte negative ale activităţii umane asupra mediului Multilingual dictionaries România Limba germană Instalaţii frigorifice Păstrarea şi depozitarea alimentelor Industrie uşoară crize Aluminiu Vinificaţie Progres tehnic Fenomene de transport Informatică economică Întreprinderea de Produse Lactate Irak Analiză economico-financiară Băuturi spirtoase Băuturi excitante Eficienţă Controlul sanitar al alimentelor Instalaţii de climatizare Enologie Statistică tehnică Dietetică Industria berii Boli de nutriţie Marketing agroalimentar Produse noi Nitraţi Antibiotice Bibliografii pe subiecte Industria alimentară Dezvoltare economică Igienă veterinară tehnici de procesare a alimentelor Restructurare economică Tranziţie economică Inginerie Legislaţie Calitatea produselor Prezentare istorică Dictionnaires multilingues Tehnologie mecanică Alimentare cu apă Microbiologie alimentară Spectrografie Conservarea cărnii Leguminoase Industria lemnului Organizarea întreprinderii Proiectare Industria chimică România. Legi, decrete Prelucrarea produselor agricole Energie solară Biotehnologii alimentare Alge Drojdii Politică economică Bere. Tipuri de bere Transfer de tehnologie Zahăr Management Microbiologia solului Legislaţie agrară Analize fizico-chimice Produse de patiserie Produse lactate Uleiuri vegetale Intoxicare Alimente. Substanţe alimentare Conservarea alimentelor Limba rusă deşeuri. reciclarea deşeurilor Comerţ agroalimentar Depozitarea şi conservarea cerealelor Marea Mediterană Mase plastice Omagii. Jubilee Sănătate şi igienă publică Silvicultură Industria hotelieră Automatizare Gestiune financiară a societăţilor comerciale Prelucrarea produselor animaliere Etichetare etică şi ecologică Industria băuturilor Poluare Politici alimentare Toxicomanie Limba franceză Industrii pentru diverse materiale Carte electronică Fermentarea drojdiei Climatizare Dezvoltare durabilă Frigotehnică Managementul calităţii Aprovizionarea întreprinderii Schimbări de climă Îngheţate Zootehnie C.E.E. Eficienţă economică Sănătatea muncii Pescuit Alergii alimentare Utilaje din industria alimentară Industria laptelui Statele Unite ale Americii Siguranţa alimentelor Carne. Produse din carne Economia producţiei alimentare Prelucrarea laptelui Morărit Alimente. Producţia de alimente Produse alimentare Gestionarea bunurilor, stocurilor Fermentare industrială Limba engleză Revistă on-line Protecţia consumatorului Igiena alimentaţiei Procesarea cărnii Biologia solului Moldova, republica Glycine hispida
Vă rugăm să schimbaţi parola