Biblioteca Universităţii din Craiova

Industria alimentară

Subiect Tematic: Industria alimentară
Limba: rum
Termen în relație: Chimie alimentară
Termen specific: Produse alimentare
Termen specific: Aditivi alimentari
Termen specific: Conservarea alimentelor
Termen specific: Alimente minerale
Termen specific: Conservarea cărnii
Termen specific: Utilaje din industria alimentară
Indice CZU: 664
Lucrări: 316 lucrari in 311 publicatii in 6 limbi
Aditivi alimentari de: Hura, Carmen (Text tipărit)
Analiza filierei sectorului carne în România de: Turek-Rahoveanu, Adrian; Constantin, Marian; Beciu, Silviu (Text tipărit)
Fruit and Vegetables : Processing Technology de: Tressler , Donald K.; Joslyn, Maynard A. (Text tipărit)
Aditivi şi ingrediente pentru industria alimentară de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Buţu, Nicolae; Lungu, Cornelia; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară (Text tipărit)
Subiecte
Carne. Produse din carne Sănătate şi igienă publică Protecţia muncii Piscicultură Aditivi alimentari Industria alimentară Gestiune financiară a societăţilor comerciale Silvicultură Agricultură Marketing Sisteme informatice Frigotehnică Economie agrară Alergii alimentare Alge Aluminiu Igiena alimentaţiei Dietetică Conservarea alimentelor Alimente de origine animală Alimente îmbogăţite Alimente. Producţia de alimente Produse agroalimentare Alimente. Substanţe alimentare Controlul sanitar al alimentelor Animale domestice Păstrarea şi depozitarea alimentelor Ambalaje Zootehnie Proteine Analiză economico-financiară Eficienţă Analiză cromatografică Analize fizico-chimice Management Chimie Spectrografie Intoxicare Omagii. Jubilee Antibiotice Biochimie Măsurări electrice şi electronice Chimie practică de laborator Aprovizionarea întreprinderii Gestionarea bunurilor, stocurilor Organizare comercială Pomicultură generală Automatizare Biologia solului Băuturi excitante Industria băuturilor Băuturi spirtoase Bere. Tipuri de bere Industria berii Bibliografii pe subiecte Biodiversitate Microbiologia solului Microbiologie Biotehnologii agricole Pescuit Boli de nutriţie Sănătatea muncii Industria de morărit şi panificaţie Calitatea produselor Control de calitate al produselor Economie Conservarea cărnii Procesarea cărnii Energie electrică (producere) Cercetare ştiinţifică Piaţa. Analiza pieţei Modele matematice Industria lemnului Chimie organică Chimie alimentară Climatizare Schimbări de climă Comerţ agroalimentar Marketing agroalimentar Compuşi organici Produse chimice organice Plante aromate Politică economică Conservarea fructelor Conservarea legumelor Conservarea peştelui Protecţia consumatorului Contabilitate financiară Contabilitatea costurilor Managementul calităţii Igienă veterinară Inspecţie şi supraveghere sanitară Poluare Tehnologie chimică Produse cosmetice Dezvoltare economică Plante furajere Vinificaţie Depozitarea produselor agricole Prelucrarea produselor agricole Depozitarea şi conservarea cerealelor Îngheţate Dezvoltare durabilă Limba română Dictionnaires multilingues Dicţionare multilingve Multilingual dictionaries Dicţionare de specialitate Didactică Energie solară Legislaţie Legislaţie agrară Toxicomanie Drojdii Economia producţiei alimentare Politici alimentare Tranziţie economică Politică agrară Informatică economică Toxicologie generală Efecte negative ale activităţii umane asupra mediului Eficienţă economică Enciclopedie Enologie Epurarea apei Progres tehnic Fabricarea uleiurilor vegetale Morărit Fermentare industrială Floarea soarelui Formare profesională Tehnologie mecanică Limba franceză Instalaţii frigorifice Fructe (ca recoltă) Produse horticole Metalurgie (generalităţi) Instalaţii de climatizare Soia. Glycine hispida Industria hotelieră Intoxicaţii alimentare Utilaje din industria alimentară Industria chimică Industrii pentru diverse materiale Restaurante Industrie uşoară Industria laptelui Produse lactate Mase plastice Industria zahărului Zahăr Inginerie Instalaţii din industria alimentră Schimbătoare de căldură Nitraţi Legume Leguminoase Limba engleză Limba germană Limba rusă Tomate, pătlăgele roșii - cultivare Managementul calităţii totale Management financiar Maşini hidrostatice Merceologie Produse noi Microbiologie aplicată Microbiologie alimentară Statistică tehnică Organizarea întreprinderii Previziuni economice Producţie industrială Porcine (creştere) Prelucrarea laptelui Prelucrarea produselor animaliere Produse de patiserie Rentabilitatea întreprinderii Proiectare Restructurare economică Aprovizionarea cu produse alimentare. Securitate alimentară Traductoare Standarde europene Transfer de tehnologie Uleiuri vegetale România Statele Unite ale Americii Franţa România. Legi, decrete Moldova, republica Marea Mediterană Iran C.E.E. Contaminarea mediului Controlul sănătăţii şi igienei publice Acvacultură Alimentare cu apă Revistă on-line Management industrial Paste făinoase - producere Carte electronică Organizare şi practică în comerţ. Servicii crize Etichetarea produselor Tehnologia etichetării alimentelor Etichetare etică şi ecologică Siguranţa alimentelor tehnici de procesare a alimentelor Produse alimentare Utilizarea reziduurilor de la vinificație Biotehnologii alimentare Biotehnologii Fenomene de transport Prezentare istorică deşeuri. reciclarea deşeurilor Întreprinderea de Produse Lactate Irak Carte scanată Algoritmi de optimizare Fermentarea drojdiei
Vă rugăm să schimbaţi parola