Dietetică
|
LDR | 00180nx j2200085 | |
---|---|---|
001 | 116611 | |
100 | $a 20130327arumy0103####ba0 | |
101 | $a rum | |
152 | $b UCV $a AACR | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Dietetică | |
675 | $a 613.2 | |
950 | $3 116610 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Alimentaţie | |
950 | $3 116607 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Igiena alimentaţiei | |
950 | $3 120092 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Mâncăruri dietetice | |
950 | $3 116613 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Nutriţie | |
970 | $3 117491 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Igiena personală | |
971 | $3 116617 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Alimente de origine animală | |
971 | $3 116620 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Alimente îmbogăţite | |
971 | $3 120091 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Cură de slăbire | |
971 | $3 120489 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Obezitate | |
971 | $3 120490 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Vegetarianism |
Lucrări:
87 lucrari in 87 publicatii in 7 limbi
Alimentația rațională și sănătatea
de:
Mincu, Iulian; Marinescu, Elena
(Text tipărit)
Alimentaţia omului : Curs
de:
Bedö, Carol, Medic
(Text tipărit)
Ajutor în lupta cu kilogramele
de:
Roşca, Roberta; Roşca, Dan
(Text tipărit)
În numele celor nevinovaţi
de:
Ştefănescu, George
(Text tipărit)
The Impact of Dietary Fatty Acids on Low-Density Lipoprotein Fatty Acid Composition, Oxidizability, Size, and Potential to Induce Foam Cell Formation : Inaugural-Dissertation
de:
Kratz, Mario
(Text tipărit)
Sănătate prin alimentaţie
de:
Morter, M. Ted
(Text tipărit)
Deserturi dietetice
de:
Cernăianu, Laurenţiu
(Text tipărit)
Az ember táplálkozása
de:
Bedö, Carol, Medic
(Text tipărit)
Dieta originară : Sau cum putem fi mai sănătoşi dacă mâncăm la fel cu strămoşii noştri din Epoca de Piatră
de:
Somer, Elizabeth
(Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate : reţete culinare, compoziţia alimentelor, conceperea meniurilor
de:
Mihai, Nicolae; Mihai, Adriana
(Text tipărit)
Subiecte
Sănătate şi igienă publică
Acizi graşi
Industria alimentară
Igiena alimentaţiei
Alimentaţia sportivilor
Dietetică
Alimentaţie - fiziologie
Nutriţie
Alimente. Substanţe alimentare
Controlul sanitar al alimentelor
Zootehnie
Chimie analitică
Patologie
Chimie practică de laborator
Produse apicole
Apiterapie
Medicină naturistă
Tratamente naturiste
Gastronomie
Ateroscleroză
Igiena personală
Boli parazitare
Sate
Cereale. Cultura cerealelor
Sport
Boli hepatice
Vitamine
Boli de nutriţie
Patologia sistemului digestiv
Boli gastrointestinale
Medicină socială
Chirurgie
Chimie alimentară
Desert
Copii
Cosmetică
Hrănirea animalelor domestice
Sănătate şi mişcare
Ştiinţă şi cunoaştere
Cură de slăbire
Mâncăruri dietetice
Diabet
Limba română
Dicţionare de specialitate
Obezitate
Vegetarianism
Educaţie sanitară
Igienă sexuală
Efort fizic
Enciclopedie
Etnolingvistică
Frazeologie
Phraseologie
Phraseology
Sănătate personală
Igiena (general)
Filosofie
Fructe (ca recoltă)
Reţete culinare
Sănătatea şi igiena adulţilor
Psihologie
Lumea a treia
Medicină sportivă
Microbiologie alimentară
Planificare familială
Personalităţi istorice
Plante medicinale
Taurine
Sportivi
Statistică naţională
Tulburări ale metabolismului
România
Franţa
Fructe. Vegetale, legume. Rădăcini (alimente)
Alimente vegetale
Nutriţia animalelor
Boli
Valoarea calorică a alimentelor