Conservarea alimentelor
|
LDR | 00193nx j2200085 | |
---|---|---|
001 | 116616 | |
100 | $a 20130327arumy0103####ba0 | |
101 | $a rum | |
152 | $b UCV $a AACR | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Conservarea alimentelor | |
675 | $a 664.8 | |
950 | $3 119545 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Pregătirea conservelor | |
970 | $3 116615 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Alimente concentrate | |
970 | $3 116325 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Industria alimentară | |
971 | $3 119531 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Congelarea alimentelor | |
971 | $3 119546 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Conservarea fructelor | |
971 | $3 119547 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Conservarea legumelor | |
971 | $3 119548 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Deshidratarea alimentelor | |
971 | $3 119544 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Liofilizarea alimentelor | |
971 | $3 116676 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Păstrarea şi depozitarea alimentelor | |
971 | $3 163676 $2 UCV $a Conservarea rădăcinoaselor $7 ba0yba0z $8 rumrum |
Lucrări:
34 lucrari in 34 publicatii in 5 limbi
Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare
de:
Segal, Brad; Balint, Constanţa, Ing.
(Text tipărit)
Tehnologia fabricării preparatelor din carne de la A la Z
de:
Roth, Ioan
(Text tipărit)
Igiena alimentelor şi sănătatea publică. Vol. 2 : Lapte, ouă, miere, procesarea şi conservarea alimentelor
de:
Rotaru, Ovidiu; Mihaiu, Marian
(Text tipărit)
Igiena alimentelor şi sănătatea publică
de:
Mihaiu, Marian; Rotaru, Ovidiu
(Text tipărit)
Tehnologia i tehnohimiceskii kontroli konservirovania
de:
Ilicenko, Serghei G.; Fan-Jung, Alexandr F.; Marh, Alexandr T.
(Text tipărit)
Agricultură şi industria alimentară : Culegere tematică de informaţii faptice
de:
Institutul Naţional De Informare Şi Documentare
(Text tipărit)
Применение асептического консервирования для повышения качества полуфабрикатов
de:
Лемаринье, К. П.
(Text tipărit)
Tehnolocija konservirovannyh plodov, ovoščej, mjasa i ryby
de:
Fan-Jung, Alexandr F.
(Text tipărit)
Frigul artificial în fabricarea şi conservarea produselor alimentare
de:
Ciobanu, Aurel; Lascu, Gabriela; Bercescu, Vasile; Nicolescu, Lidia
(Text tipărit)
Diversificarea produselor alimentare horticole
de:
Ceauşescu, Ion; Marinescu, Ion, inginer horticol; Segal, Brad
(Text tipărit)
Subiecte
Conservarea legumelor
Congelarea alimentelor
Legumicultură
Carte electronică
Frigotehnică
Viticultură
Utilaje din industria alimentară
Deshidratarea alimentelor
Produse animaliere
Carne. Produse din carne
Conservarea fructelor
Agricultură
Chimie alimentară
Inspecţie şi supraveghere sanitară
Alimente. Producţia de alimente
Antioxidanţi
Control de calitate al produselor
Conservarea peştelui
Depozitarea produselor agricole
Cereale. Cultura cerealelor
Instalaţii frigorifice
Păstrarea şi depozitarea alimentelor
Creşterea animalelor
Controlul sanitar al alimentelor
Igienă veterinară
Industria alimentară
Conservarea cărnii
Prelucrarea produselor agricole
Biotehnologii alimentare
Microbiologia solului
Conservarea alimentelor
Sănătate şi igienă publică
Reţete culinare
Prelucrarea produselor animaliere