Biblioteca Universităţii din Craiova

Conservarea alimentelor

Subiect Tematic: Conservarea alimentelor
Limba: rum
Termen în relație: Pregătirea conservelor
Termen generic: Alimente concentrate
Termen generic: Industria alimentară
Termen specific: Congelarea alimentelor
Termen specific: Conservarea fructelor
Termen specific: Conservarea legumelor
Termen specific: Deshidratarea alimentelor
Termen specific: Liofilizarea alimentelor
Termen specific: Păstrarea şi depozitarea alimentelor
Termen specific: Conservarea rădăcinoaselor
Indice CZU: 664.8
Lucrări: 34 lucrari in 34 publicatii in 5 limbi
Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare de: Segal, Brad; Balint, Constanţa, Ing. (Text tipărit)
Igiena alimentelor şi sănătatea publică de: Mihaiu, Marian; Rotaru, Ovidiu (Text tipărit)
Tehnologia i tehnohimiceskii kontroli konservirovania de: Ilicenko, Serghei G.; Fan-Jung, Alexandr F.; Marh, Alexandr T. (Text tipărit)
Agricultură şi industria alimentară : Culegere tematică de informaţii faptice de: Institutul Naţional De Informare Şi Documentare (Text tipărit)
Tehnolocija konservirovannyh plodov, ovoščej, mjasa i ryby de: Fan-Jung, Alexandr F. (Text tipărit)
Frigul artificial în fabricarea şi conservarea produselor alimentare de: Ciobanu, Aurel; Lascu, Gabriela; Bercescu, Vasile; Nicolescu, Lidia (Text tipărit)
Diversificarea produselor alimentare horticole de: Ceauşescu, Ion; Marinescu, Ion, inginer horticol; Segal, Brad (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola