Biblioteca Universităţii din Craiova

Conservarea alimentelor

Subiect Tematic: Conservarea alimentelor
Limba: rum
Termen în relație: Pregătirea conservelor
Termen generic: Alimente concentrate
Termen generic: Industria alimentară
Termen specific: Congelarea alimentelor
Termen specific: Conservarea fructelor
Termen specific: Conservarea legumelor
Termen specific: Deshidratarea alimentelor
Termen specific: Liofilizarea alimentelor
Termen specific: Păstrarea şi depozitarea alimentelor
Termen specific: Conservarea rădăcinoaselor
Indice CZU: 664.8
Lucrări: 36 lucrari in 35 publicatii in 5 limbi
Tehnologia i tehnohimiceskii kontroli konservirovania de: Ilicenko, Serghei G.; Fan-Jung, Alexandr F.; Marh, Alexandr T. (Text tipărit)
Păstrarea şi valorificarea fructelor şi legumelor în stare proaspătă de: Millim, Klaus; Gherghi, Andrei; Burzo, Ioan (Text tipărit)
Стерилизацийа консервов в аппаратах непрерзвного действийа de: Бабарин, Виктор П.; РогачЁв, V. I. (Text tipărit)
Determinarea calității produselor alimentare : Elemente de calimetrie de: Segal, Brad; Dan, Valentina; Segal, Rodica (Text tipărit)
Tehnolocija konservirovannyh plodov, ovoščej, mjasa i ryby de: Fan-Jung, Alexandr F. (Text tipărit)
Tehnologia păstrării produselor agricole vegetale de: Mogârzan, Aglaia; Robu, Teodor (Text tipărit)
Diversificarea produselor alimentare horticole de: Ceauşescu, Ion; Marinescu, Ion, inginer horticol; Segal, Brad (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola