Biblioteca Universităţii din Craiova

Peşte (aliment)

Subiect Tematic: Peşte (aliment)
Limba: rum
Termen în relație: Carne. Produse din carne
Termen generic: Alimente de origine animală
Indice CZU: 613.28
Lucrări: 8 lucrari in 8 publicatii in 1 limbi
Peşte de: Koch, Silke (Text tipărit)
600 preparate din peşte de: Burculeţ, Dan (Text tipărit)
600 preparate din peşte de: Burculeţ, Dan (Text tipărit)
600 preparate din peşte de: Burculeţ, Dan (Text tipărit)
Tehnici şi procedee de conservare ale peştelui de: Ionescu, Aurelia (Text tipărit)
Igiena şi controlul calităţii produselor acvatice de: Şteţca, Gheorghe; Bud, Ioan G.; Vlădău, Vlad-Viorel (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola