Alimente. Producţia de alimente
|
LDR | 00160cx j2200061 4500 | |
---|---|---|
001 | 116624 | |
100 | $a 20130327arumy03 ba0 | |
152 | $a AACR $b UCV | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Alimente. Producţia de alimente | |
971 | $3 116625 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Produse agroalimentare |
Lucrări:
11 lucrari in 11 publicatii in 4 limbi
11 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Produsele alimentare : Necesitate, siguranţă şi calitate
de:
Răbonţu, Cecilia Irina; Todoruţ, Amalia Venera
(Text tipărit)
Distribuţia produselor agroalimentare
de:
Ion, Raluca Andreea
(Text tipărit)
Modeling Food Processing Operations
de:
(Resurse electronice)
Perfecţionarea sistemelor în distribuţia unor produse agroalimentare
de:
Ion, Raluca Andreea
(Text tipărit)
Agricultură şi industria alimentară : Culegere tematică de informaţii faptice
de:
Institutul Naţional De Informare Şi Documentare
(Text tipărit)
Alimentaţie : curs
de:
Popescu, Dorin Vicenţiu
(Text tipărit)
Lucrările simpozionului : Studiul legăturilor cauzale între unele îmbolnăviri umane şi gradul de poluare a alimentelor
de:
Studiul Legăturilor Cauzale Între Unele Îmbolnăviri Umane Şi Gradul De Poluare A Alimentelor. Simpozion (1991 ; Bucureşti)
(Text tipărit)
Lucrările Simpozionului "Agricultură şi alimentaţie - prezent şi perspectivă" : Cluj-Napoca, 17 noiembrie 2000
de:
Agricultură Şi Alimentaţie - Prezent Şi Viitor. Simpozion (2000 ; Cluj-Napoca); Universitatea De Ştiinţe Agricole Şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
(Text tipărit)
Modifying Food Texture. Volume 1 : Novel Ingredients and Processing Techniques
de:
(Resurse electronice)
Production alimentaire mondiale et environnement : Notre avenir en jeu
de:
Rérat, Alain
(Text tipărit)
Subiecte
Poluare
Carte electronică
Legumicultură
Merceologie
Produse animaliere
Ecologie agrară
Agricultură
Chimie alimentară
Alimente. Producţia de alimente
Nutriţie
Igiena alimentaţiei
Alimentaţie - fiziologie
Cereale. Cultura cerealelor
Creşterea animalelor
Industria alimentară
tehnici de procesare a alimentelor
Calitatea produselor
Alimente. Substanţe alimentare
Conservarea alimentelor