Biblioteca Universităţii din Craiova

Alimente. Substanţe alimentare

Subiect Tematic: Alimente. Substanţe alimentare
Termen în relație: Controlul alimentelor - Trasabilitate
Termen generic: Nutriţie
Indice CZU: 612.392
Lucrări: 18 lucrari in 18 publicatii in 3 limbi
Lucrările simpozionului "Studiul legăturilor cauzale între unele îmbolnăviri umane şi gradul de poluare a alimentelor" : Recepţia temelor din programul de cercetare ştiinţifică pe anul 1992 de: Academia De Ştiinţe Medicale. Simpozion; Studiul Legăturilor Cauzale Între Unele Îmbolnăviri Umane Şi Gradul De Poluare A Alimentelor. Simpozion (1993 ; Bucureşti) (Text tipărit)
Citoprotecţia şi alimentaţia de: Dumitrescu, Constantin P.; Segal, Brad; Segal, Rodica (Text tipărit)
Alimente funcţionale, suplimente alimentare şi plante medicinale de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Bărăscu, Elena; Nour, Violeta (Text tipărit)
Alimentaţie : curs de: Popescu, Dorin Vicenţiu (Text tipărit)
Inocuitatea alimentelor : Promovare şi protecţie de: Berilă, Ioan; Olteanu, Ion, inginer agronom; Olteanu, Ion; Prejbeanu, Ileana (Text tipărit)
Totul despre alimentaţia sănătoasă de: Olinescu, Radu (Text tipărit)
Alimentaţie - Catering de: Stănescu, Dorina (Text tipărit)
Alimentaţie pentru sănătate de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Nour, Violeta; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Stoica, Alexandru (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola