Biblioteca Universităţii din Craiova

Alimente. Substanţe alimentare

Subiect Tematic: Alimente. Substanţe alimentare
Termen generic: Nutriţie
Termen specific: Valoarea calorică a alimentelor
Indice CZU: 612.392
Lucrări: 19 lucrari in 19 publicatii in 4 limbi
Valoarea nutritică a produselor agro-alimentare de: Segal, Rodica; Segal, Brad; Gheorghe, Vasile (Text tipărit)
Lucrările simpozionului "Studiul legăturilor cauzale între unele îmbolnăviri umane şi gradul de poluare a alimentelor" : Recepţia temelor din programul de cercetare ştiinţifică pe anul 1992 de: Academia De Ştiinţe Medicale. Simpozion; Studiul Legăturilor Cauzale Între Unele Îmbolnăviri Umane Şi Gradul De Poluare A Alimentelor. Simpozion (1993 ; Bucureşti) (Text tipărit)
Alimentaţie : curs de: Popescu, Dorin Vicenţiu (Text tipărit)
Totul despre alimentaţia sănătoasă de: Olinescu, Radu (Text tipărit)
Atlas de nutriţie de: Hauber-Schwenk, Gaby; Schwenk, Michael (Text tipărit)
Agricultural and Food Electroanalysis de: Escarpa, Alberto; González, María Cristina; López, Miguel Ángel (Resurse electronice)
Alimentaţie pentru sănătate de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Nour, Violeta; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Stoica, Alexandru (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola