Biblioteca Universităţii din Craiova

Controlul alimentelor - Trasabilitate

Subiect Tematic: Controlul alimentelor - Trasabilitate
Limba: rum
Țara sursă: RO: UCV
Termen în relație: Alimente. Substanţe alimentare
Termen generic: Controlul sănătăţii şi igienei publice
Termen generic: Inspecţie şi supraveghere sanitară
Indice CZU: 351.773
Lucrări: 45 lucrari in 44 publicatii in 3 limbi
Controlul sănătăţii produselor de origine animală : (Alimente) de: Rotaru, Ovidiu; Guş, Camelia; Mihaiu, Marian (Text tipărit)
Analiză senzorială de: Necula, Valentin; Marina, Aneta; Babii, Mihaela (Text tipărit)
Controlul calităţii şi igiena produselor alimentare de origine animală de: Laslo, Cornel; Suharoschi, Ramona; Şteţca, Gheorghe (Text tipărit)
Trasabilitatea produselor alimentare de: Nour, Violeta (Text tipărit)
Igiena alimentației : Curs de: Berilă, Ioan; Dumitrache, Sebastian (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola