Biblioteca Universităţii din Craiova

Controlul alimentelor - Trasabilitate

Subiect Tematic: Controlul alimentelor - Trasabilitate
Limba: rum
Țara sursă: RO: UCV
Termen în relație: Alimente. Substanţe alimentare
Termen generic: Controlul sănătăţii şi igienei publice
Termen generic: Inspecţie şi supraveghere sanitară
Indice CZU: 351.773
Lucrări: 42 lucrari in 41 publicatii in 3 limbi
Controlul sănătăţii produselor de origine animală : (Alimente) de: Rotaru, Ovidiu; Guş, Camelia; Mihaiu, Marian (Text tipărit)
Controlul calităţii şi igiena produselor alimentare de origine animală de: Laslo, Cornel; Suharoschi, Ramona; Şteţca, Gheorghe (Text tipărit)
Ghid de bune practici pentru siguranţa alimentelor : Managementul siguranţei alimentelor : Industria de panificaţie de: Ionete, Elena; Buhancă, Marioara; Marin, Viorel D.; Ţuşcă, Angelica (Text tipărit)
Trasabilitatea produselor alimentare de: Nour, Violeta (Text tipărit)
Determinarea calității produselor alimentare : Elemente de calimetrie de: Segal, Brad; Dan, Valentina; Segal, Rodica (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola