Biblioteca Universităţii din Craiova

Controlul sanitar al alimentelor

Subiect Tematic: Controlul sanitar al alimentelor
Limba: rum
Țara sursă: RO: UCV
Termen în relație: Inspecția sanitară a piețelor, magazinelor alimentare
Termen generic: Inspecţie şi supraveghere sanitară
Indice CZU: 614.31
Indice CZU: 351.773
Lucrări: 70 lucrari in 67 publicatii in 4 limbi
Controlul sănătăţii produselor de origine animală: (Alimente) de: Rotaru, Ovidiu; Guş, Camelia; Mihaiu, Marian (Text tipărit)
Controlul calităţii şi igiena produselor alimentare de origine animală de: Laslo, Cornel; Suharoschi, Ramona; Şteţca, Gheorghe (Text tipărit)
Ghid de bune practici pentru siguranţa alimentelor : Managementul siguranţei alimentelor : Industria de panificaţie de: Ionete, Elena; Buhancă, Marioara; Marin, Viorel D.; Ţuşcă, Angelica (Text tipărit)
Asigurarea şi controlul calităţii : Aplicaţie la produsele agroalimentare de: Manole, Constantin, inginer; Becheanu, Doru; Paraschiv, Gigel, ing. (Text tipărit)
Curs de igiena alimentaţiei de: Dumitrache, Sebastian; Berilă, Ioan (Text tipărit)
Subiecte
Prevenirea şi supravegherea bolilor transmisibile Politici alimentare Igiena (general) Carte electronică Managementul calităţii Dezinsecţie şi deratizare Biochimie Produse agroalimentare Merceologie Plante toxice Comportamentul consumatorului Plante furajere Industria laptelui Alergii alimentare Produse animaliere Peşte (aliment) Siguranţa alimentelor Fructe (ca recoltă) Abatoare Intoxicaţii alimentare Otrăvire cu alimente Chimie alimentară Inspecţie şi supraveghere sanitară Produse alimentare Plante medicinale Nutriţie Igiena alimentaţiei Protecţia consumatorului Control de calitate al produselor Alimente de origine animală Conservarea peştelui Aprovizionarea cu produse alimentare. Securitate alimentară Depozitarea produselor agricole Alimente vegetale Industria de morărit şi panificaţie Pescării şi produsele lor Controlul sănătăţii şi igienei publice Ţări în curs de dezvoltare Micologie Vinificaţie Controlul şi examinarea produselor animaliere Biosenzori Controlul sanitar al alimentelor Detergenţi Pesticide Enologie Dietetică Craiova alergeni Industria alimentară Igienă veterinară agenţi antimicrobieni Contaminarea alimentelor Calitatea produselor Microbiologie alimentară Conservarea cărnii Toxicologie generală Prelucrarea produselor agricole Management Produse lactate Alimente. Substanţe alimentare Conservarea alimentelor Compoziţia chimică a produselor animale Inspecția sanitară a piețelor, magazinelor alimentare Sănătate şi igienă publică Prelucrarea produselor animaliere
Vă rugăm să schimbaţi parola