Biblioteca Universităţii din Craiova

Controlul sanitar al alimentelor

Subiect Tematic: Controlul sanitar al alimentelor
Limba: rum
Țara sursă: RO: UCV
Termen în relație: Inspecția sanitară a piețelor, magazinelor alimentare
Termen generic: Inspecţie şi supraveghere sanitară
Indice CZU: 614.31
Indice CZU: 351.773
Lucrări: 74 lucrari in 71 publicatii in 4 limbi
Subiecte
Abatoare Sănătate şi igienă publică Industria alimentară Alergii alimentare Igiena alimentaţiei Dietetică Nutriţie Conservarea alimentelor Alimente de origine animală Peşte (aliment) Produse agroalimentare Alimente. Substanţe alimentare Controlul sanitar al alimentelor Management Biochimie Biosenzori Industria de morărit şi panificaţie Calitatea produselor Control de calitate al produselor Conservarea cărnii Produse animaliere Chimie alimentară Pesticide Comportamentul consumatorului Compoziţia chimică a produselor animale Conservarea peştelui Protecţia consumatorului Managementul calităţii Igienă veterinară Inspecţie şi supraveghere sanitară Controlul şi examinarea produselor animaliere Plante furajere Vinificaţie Depozitarea produselor agricole Prelucrarea produselor agricole Detergenţi Dezinsecţie şi deratizare Politici alimentare Toxicologie generală Enologie Micologie Igiena (general) Plante toxice Fructe (ca recoltă) Intoxicaţii alimentare Industria laptelui Produse lactate Otrăvire cu alimente Merceologie Microbiologie alimentară Pescării şi produsele lor Plante medicinale Prelucrarea produselor animaliere Prevenirea şi supravegherea bolilor transmisibile Aprovizionarea cu produse alimentare. Securitate alimentară Ţări în curs de dezvoltare Craiova Controlul sănătăţii şi igienei publice Carte electronică Contaminarea alimentelor Siguranţa alimentelor Alimente vegetale alergeni agenţi antimicrobieni Produse alimentare Inspecția sanitară a piețelor, magazinelor alimentare
Vă rugăm să schimbaţi parola