Controlul sanitar al alimentelor
|
LDR | 00251nx j2200109 | |
---|---|---|
001 | 116627 | |
100 | $a 20130327arumy0103 ba0 | |
101 | $a rum | |
152 | $b UCV $a AACR | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Controlul sanitar al alimentelor | |
675 | $a 614.31 | |
675 | $a 351.773 | |
801 | 0 $a RO $b UCV | |
950 | $3 189866 $2 UCV $7 0yba0z $8 rumrum $a Inspecția sanitară a piețelor, magazinelor alimentare | |
970 | $3 119727 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Inspecţie şi supraveghere sanitară |
Lucrări:
74 lucrari in 71 publicatii in 4 limbi
Igiena unităţilor industriale alimentare
de:
Berilă, Ioan; Olteanu, Ion, agro.; Prejbeanu, Ileana
(Text tipărit)
Rapid Food Analysis and Hygiene Monitoring : Kits, Instruments and Systems
de:
Raugel, P. J.
(Text tipărit)
Dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare în unităţi de industrie alimentară, zootehnice şi alte sectoare
de:
Ţepordei, Barbu; Tuluş, Iacob; Pintilie, Gelu
(Text tipărit)
9th Central European Congress on Food : Food Science for Well-being, 24-26 May 2018, Sibiu, Romania
de:
(Resurse electronice)
Tehnologii de procesare a materiei prime vegetale în contextul securității și siguranței alimentare
de:
Bonciu, Elena; Olaru, Liviu
(Text tipărit)
Untersuchung von Lebensmitteln
de:
(Text tipărit)
Studiul sistemului de analiză a pericolelor şi a punctelor critice de control (HACCP) în industria vinului şi derivatelor : Teză de doctorat : format electronic
de:
Calcerrada Martinez, Amancio
(Text tipărit)
Determinarea calității produselor alimentare : Elemente de calimetrie
de:
Segal, Brad; Segal, Rodica; Dan, Valentina
(Text tipărit)
Îndreptar practic D.D.D. : Dezinfecţie, Dezinsecţie, Deratizare] pentru unităţi zootehnice şi de industrie alimentară
de:
Ţepordei, Barbu; Pintilie, Gelu; Tuluş, Iacob
(Text tipărit)
Controlul alimentelor de origine animală
de:
Popovici, Dumitru, agr.; Tricu, Ioan
(Text tipărit)
Subiecte
Abatoare
Sănătate şi igienă publică
Industria alimentară
Alergii alimentare
Igiena alimentaţiei
Dietetică
Nutriţie
Conservarea alimentelor
Alimente de origine animală
Peşte (aliment)
Produse agroalimentare
Alimente. Substanţe alimentare
Controlul sanitar al alimentelor
Management
Biochimie
Biosenzori
Industria de morărit şi panificaţie
Calitatea produselor
Control de calitate al produselor
Conservarea cărnii
Produse animaliere
Chimie alimentară
Pesticide
Comportamentul consumatorului
Compoziţia chimică a produselor animale
Conservarea peştelui
Protecţia consumatorului
Managementul calităţii
Igienă veterinară
Inspecţie şi supraveghere sanitară
Controlul şi examinarea produselor animaliere
Plante furajere
Vinificaţie
Depozitarea produselor agricole
Prelucrarea produselor agricole
Detergenţi
Dezinsecţie şi deratizare
Politici alimentare
Toxicologie generală
Enologie
Micologie
Igiena (general)
Plante toxice
Fructe (ca recoltă)
Intoxicaţii alimentare
Industria laptelui
Produse lactate
Otrăvire cu alimente
Merceologie
Microbiologie alimentară
Pescării şi produsele lor
Plante medicinale
Prelucrarea produselor animaliere
Prevenirea şi supravegherea bolilor transmisibile
Aprovizionarea cu produse alimentare. Securitate alimentară
Ţări în curs de dezvoltare
Craiova
Controlul sănătăţii şi igienei publice
Carte electronică
Contaminarea alimentelor
Siguranţa alimentelor
Alimente vegetale
alergeni
agenţi antimicrobieni
Produse alimentare
Inspecția sanitară a piețelor, magazinelor alimentare