Biblioteca Universităţii din Craiova

Controlul sanitar al alimentelor

Subiect Tematic: Controlul sanitar al alimentelor
Limba: rum
Țara sursă: RO: UCV
Termen în relație: Inspecția sanitară a piețelor, magazinelor alimentare
Termen generic: Inspecţie şi supraveghere sanitară
Indice CZU: 614.31
Indice CZU: 351.773
Lucrări: 70 lucrari in 67 publicatii in 4 limbi
Subiecte
Politici alimentare Prevenirea şi supravegherea bolilor transmisibile Carte electronică Igiena (general) Managementul calităţii Dezinsecţie şi deratizare Biochimie Produse agroalimentare Merceologie Plante toxice Comportamentul consumatorului Plante furajere Industria laptelui Alergii alimentare Produse animaliere Peşte (aliment) Siguranţa alimentelor Fructe (ca recoltă) Abatoare Intoxicaţii alimentare Otrăvire cu alimente Inspecţie şi supraveghere sanitară Chimie alimentară Produse alimentare Plante medicinale Nutriţie Igiena alimentaţiei Protecţia consumatorului Control de calitate al produselor Alimente de origine animală Conservarea peştelui Aprovizionarea cu produse alimentare. Securitate alimentară Depozitarea produselor agricole Alimente vegetale Pescării şi produsele lor Industria de morărit şi panificaţie Controlul sănătăţii şi igienei publice Ţări în curs de dezvoltare Micologie Vinificaţie Controlul şi examinarea produselor animaliere Biosenzori Controlul sanitar al alimentelor Detergenţi Enologie Pesticide Dietetică Craiova alergeni Industria alimentară Igienă veterinară agenţi antimicrobieni Contaminarea alimentelor Calitatea produselor Microbiologie alimentară Conservarea cărnii Toxicologie generală Prelucrarea produselor agricole Management Produse lactate Conservarea alimentelor Alimente. Substanţe alimentare Compoziţia chimică a produselor animale Inspecția sanitară a piețelor, magazinelor alimentare Sănătate şi igienă publică Prelucrarea produselor animaliere
Vă rugăm să schimbaţi parola