Controlul sanitar al alimentelor
|
LDR | 00251nx j2200109 | |
---|---|---|
001 | 116627 | |
100 | $a 20130327arumy0103 ba0 | |
101 | $a rum | |
152 | $b UCV $a AACR | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Controlul sanitar al alimentelor | |
675 | $a 614.31 | |
675 | $a 351.773 | |
801 | 0 $a RO $b UCV | |
950 | $3 189866 $2 UCV $7 0yba0z $8 rumrum $a Inspecția sanitară a piețelor, magazinelor alimentare | |
970 | $3 119727 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Inspecţie şi supraveghere sanitară |
Lucrări:
70 lucrari in 67 publicatii in 4 limbi
9th Central European Congress on Food : Food Science for Well-being, 24-26 May 2018, Sibiu, Romania
de:
(Resurse electronice)
Tehnologii de procesare a materiei prime vegetale în contextul securității și siguranței alimentare
de:
Bonciu, Elena; Olaru, Liviu
(Text tipărit)
Abordări legislative cu privire la igiena din industria cărnii
de:
Drăghici, Olga
(Resurse electronice)
Food Safety and Quality Systems in Developing Countries
de:
(Resurse electronice)
Contribuții privind aprecierea igienico-sanitară a unor conserve de carne în vederea prelungirii termenului de garanţie : Rezumatul tezei de doctorat
de:
Achim, Vasile T.
(Text tipărit)
Advances in Microbial Food Safety
de:
(Resurse electronice)
Factori de protecţie prezenţi în produsele alimentare
de:
Segal, Brad; Segal, Rodica; Cotrău, Marţian
(Text tipărit)
Advances in Microbial Food Safety : Vol. 2
de:
(Resurse electronice)
Curs de igiena alimentaţiei
de:
Dumitrache, Sebastian; Berilă, Ioan
(Text tipărit)
Interrelaţii dintre numărul de celule somatice şi calitatea igienică a laptelui de vacă : Teză de doctorat : CD-ROM
de:
Pavel, Elena
(Resurse electronice)
Subiecte
Politici alimentare
Prevenirea şi supravegherea bolilor transmisibile
Carte electronică
Igiena (general)
Managementul calităţii
Dezinsecţie şi deratizare
Biochimie
Produse agroalimentare
Merceologie
Plante toxice
Comportamentul consumatorului
Plante furajere
Industria laptelui
Alergii alimentare
Produse animaliere
Peşte (aliment)
Siguranţa alimentelor
Fructe (ca recoltă)
Abatoare
Intoxicaţii alimentare
Otrăvire cu alimente
Inspecţie şi supraveghere sanitară
Chimie alimentară
Produse alimentare
Plante medicinale
Nutriţie
Igiena alimentaţiei
Protecţia consumatorului
Control de calitate al produselor
Alimente de origine animală
Conservarea peştelui
Aprovizionarea cu produse alimentare. Securitate alimentară
Depozitarea produselor agricole
Alimente vegetale
Pescării şi produsele lor
Industria de morărit şi panificaţie
Controlul sănătăţii şi igienei publice
Ţări în curs de dezvoltare
Micologie
Vinificaţie
Controlul şi examinarea produselor animaliere
Biosenzori
Controlul sanitar al alimentelor
Detergenţi
Enologie
Pesticide
Dietetică
Craiova
alergeni
Industria alimentară
Igienă veterinară
agenţi antimicrobieni
Contaminarea alimentelor
Calitatea produselor
Microbiologie alimentară
Conservarea cărnii
Toxicologie generală
Prelucrarea produselor agricole
Management
Produse lactate
Conservarea alimentelor
Alimente. Substanţe alimentare
Compoziţia chimică a produselor animale
Inspecția sanitară a piețelor, magazinelor alimentare
Sănătate şi igienă publică
Prelucrarea produselor animaliere