Biblioteca Universităţii din Craiova

Gastronomie

Subiect Tematic: Gastronomie
Limba: rum
Termen în relație: Artă culinară
Termen în relație: Maşini şi utilaje pentru gastronomie
Termen în relație: Mese. Organizarea meselor
Termen specific: Reţete culinare
Termen specific: Bucătărie tradiţională
Termen specific: Mâncăruri de post
Termen specific: Mâncăruri dietetice
Termen specific: Mâncăruri. Feluri de mâncare
Indice CZU: 641.5
Lucrări: 145 lucrari in 145 publicatii in 6 limbi
Preparate din ouă de: Petrescu, Valeria (Text tipărit)
Bucate la microunde de: Iacsity, Marian Ecaterina (Text tipărit)
Arta culinară : O mică enciclopedie practică de: Comnea-Seniatinschi, Georgeta, Dr.; Gheorghe, Magdalena; Gheorghe, Gabriel, Ing. (Text tipărit)
Pasta all'italiana : Arta culinară italiană de: Grigorescu Piccoli, Mihaela; Grigorescu, Celesta (Text tipărit)
Mierea în bucătărie de: (Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate : Reţete culinare de: Mihai, Nicolae; Mihai, Adriana (Text tipărit)
Album literar gastronomic de: (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola