Biblioteca Universităţii din Craiova

Gastronomie

Subiect Tematic: Gastronomie
Limba: rum
Termen în relație: Artă culinară
Termen în relație: Maşini şi utilaje pentru gastronomie
Termen în relație: Mese. Organizarea meselor
Termen specific: Reţete culinare
Termen specific: Bucătărie tradiţională
Termen specific: Mâncăruri de post
Termen specific: Mâncăruri dietetice
Termen specific: Mâncăruri. Feluri de mâncare
Indice CZU: 641.5
Lucrări: 143 lucrari in 144 publicatii in 7 limbi
Arta culinară : O mică enciclopedie practică de: Comnea-Seniatinschi, Georgeta, Dr.; Gheorghe, Magdalena; Gheorghe, Gabriel, Ing. (Text tipărit)
995 reţete culinare de: (Text tipărit)
Bucătăria fără foc de: Niţă Ibrian, Elena (Text tipărit)
600 preparate din peşte de: Burculeţ, Dan (Text tipărit)
Alimentaţia dietetică în familie de: Sdrobici, Dan; Klimpel, Hilde (Text tipărit)
475 reţete culinare cu ciuperci de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
Mierea în bucătărie de: (Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate : Reţete culinare de: Mihai, Nicolae; Mihai, Adriana (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola