Biblioteca Universităţii din Craiova

Gastronomie

Subiect Tematic: Gastronomie
Limba: rum
Termen în relație: Artă culinară
Termen în relație: Maşini şi utilaje pentru gastronomie
Termen în relație: Mese. Organizarea meselor
Termen specific: Reţete culinare
Termen specific: Bucătărie tradiţională
Termen specific: Mâncăruri de post
Termen specific: Mâncăruri dietetice
Termen specific: Mâncăruri. Feluri de mâncare
Indice CZU: 641.5
Lucrări: 146 lucrari in 146 publicatii in 6 limbi
Cartea de bucate de: Balmez, Didi (Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti de: Roman, Radu Anton (Text tipărit)
Preparate culinare din legume de: Coroamă, Maria (Text tipărit)
250 reţete pizza de: Pop, Maria, Prof. (Text tipărit)
Mes trucs miracles pour la cuisine de: Peysson, Anne-Marie (Text tipărit)
Salate de: Logan, Iraida (Text tipărit)
Plante aromatice şi condimentare în preparatele culinare de: Ceauşescu, Maria-Elena; Doru, Gabriela; Bereşiu, Ileana (Text tipărit)
Cartea de bucate alese de: Balmez, Didi (Text tipărit)
Preparate culinare din legume mai puţin folosite de: Bereşiu, Ileana; Ciofu, Ruxandra; Frumuşelu, Laurenţiu (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola