Biblioteca Universităţii din Craiova

Gastronomie

Subiect Tematic: Gastronomie
Limba: rum
Termen în relație: Artă culinară
Termen în relație: Maşini şi utilaje pentru gastronomie
Termen în relație: Mese. Organizarea meselor
Termen specific: Reţete culinare
Termen specific: Bucătărie tradiţională
Termen specific: Mâncăruri de post
Termen specific: Mâncăruri dietetice
Termen specific: Mâncăruri. Feluri de mâncare
Indice CZU: 641.5
Lucrări: 152 lucrari in 152 publicatii in 7 limbi
Bucătărie în stil italian de: (Text tipărit)
Carte de bucate pentru toate gusturile de: Trişcă-Ganea, Ecaterina; Păun, Mariana (Text tipărit)
Tout choco! de: (Text tipărit)
Bucătăria de început a noii ere de: Chelu, Camelia; Dumitru, Felicia; Ionete, Tatiana (Text tipărit)
Bucătărie de: Chiriac, Dan; Borzea, Violeta (Text tipărit)
Bucate alese de prin ţară culese de: Becsek, Gaby (Text tipărit)
995 reţete culinare de: (Text tipărit)
Bucătăria fără foc de: Niţă Ibrian, Elena (Text tipărit)
475 reţete culinare cu ciuperci de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola