Biblioteca Universităţii din Craiova

Gastronomie

Subiect Tematic: Gastronomie
Limba: rum
Termen în relație: Artă culinară
Termen în relație: Maşini şi utilaje pentru gastronomie
Termen în relație: Mese. Organizarea meselor
Termen specific: Reţete culinare
Termen specific: Bucătărie tradiţională
Termen specific: Mâncăruri de post
Termen specific: Mâncăruri dietetice
Termen specific: Mâncăruri. Feluri de mâncare
Indice CZU: 641.5
Lucrări: 152 lucrari in 152 publicatii in 7 limbi
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti de: Roman, Radu Anton (Text tipărit)
Arta culinară : O mică enciclopedie practică de: Comnea-Seniatinschi, Georgeta, Dr.; Gheorghe, Magdalena; Gheorghe, Gabriel, Ing. (Text tipărit)
250 reţete pizza de: Pop, Maria, Prof. (Text tipărit)
Bucate alese de prin ţară culese de: Becsek, Gaby (Text tipărit)
995 reţete culinare de: (Text tipărit)
600 preparate din peşte de: Burculeţ, Dan (Text tipărit)
Alimentaţia dietetică în familie de: Sdrobici, Dan; Klimpel, Hilde (Text tipărit)
475 reţete culinare cu ciuperci de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
Autour d'un plat de: La, Reynière; Desclozeaux, Jean-Pierre (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola