Biblioteca Universităţii din Craiova

Gastronomie

Subiect Tematic: Gastronomie
Limba: rum
Termen în relație: Artă culinară
Termen în relație: Maşini şi utilaje pentru gastronomie
Termen în relație: Mese. Organizarea meselor
Termen specific: Reţete culinare
Termen specific: Bucătărie tradiţională
Termen specific: Mâncăruri de post
Termen specific: Mâncăruri dietetice
Termen specific: Mâncăruri. Feluri de mâncare
Indice CZU: 641.5
Lucrări: 152 lucrari in 152 publicatii in 7 limbi
Bucătăria unităților gastronomice de: Enache, Dumitru (Text tipărit)
Orezul, de la antreuri la dulciuri : Arta culinară italiană de: Grigorescu Piccoli, Mihaela; Grigorescu, Celesta (Text tipărit)
Bucătăria românească modernă : 1001 reţete de: Frîncu, Gina; Deliu, Adrian (Text tipărit)
600 preparate din peşte de: Burculeţ, Dan (Text tipărit)
Alimentaţia dietetică în familie de: Sdrobici, Dan; Klimpel, Hilde (Text tipărit)
Mierea în bucătărie de: (Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate : Reţete culinare de: Mihai, Nicolae; Mihai, Adriana (Text tipărit)
So is(s)t Hermannstadt de: Dusil, Dagmar; Pop, Traian (Text tipărit)
Carte de bucate pentru toate gusturile de: Trişcă-Ganea, Ecaterina; Păun, Mariana (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola