Biblioteca Universităţii din Craiova

Conservarea cărnii

Subiect Tematic: Conservarea cărnii
Limba: rum
Termen generic: Industria alimentară
Termen specific: Carne afumată
Indice CZU: 664.91
Lucrări: 11 lucrari in 11 publicatii in 2 limbi
Îndrumător de tehnologia produselor din carne de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Dănicel, Gheorghe; Oprea, Alexandru, inginer (Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi a produselor din carne de: Nour, Violeta (Text tipărit)
Tratat de producerea, procesarea şi valorificarea cărnii de: Georgescu, Gheorghe, zootehnist; Croitoru, C.; Georgescu, Gheorghe, zootehnist; Banu, C. (Text tipărit)
Procesarea industrială a cărnii de: Alexe, Petru; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Vizireanu, Camelia (Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi a subproduselor : Pentru ingineri şi subingineri de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară (Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte de: Binder, Egon (Text tipărit)
Cârnaţi, salamuri şi leber : Producere şi comercializare de: Doppler, Franz; Eibensteiner, Roman (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola