Conservarea cărnii
|
LDR | 00190nx j2200085 | |
---|---|---|
001 | 118599 | |
100 | $a 20130327arumy0103####ba0 | |
101 | $a rum | |
152 | $b UCV $a AACR | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Conservarea cărnii | |
675 | $a 664.91 | |
970 | $3 116325 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Industria alimentară | |
971 | $3 118598 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Carne afumată |
Lucrări:
15 lucrari in 15 publicatii in 3 limbi
15 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Tehnologia cărnii şi a produselor din carne
de:
Nour, Violeta
(Text tipărit)
Tratat de producerea, procesarea şi valorificarea cărnii
de:
Georgescu, Gheorghe, Zootehnist; Croitoru, C.; Georgescu, Gheorghe, Zootehnist; Banu, C.
(Text tipărit)
Procesarea industrială a cărnii
de:
Alexe, Petru; Vizireanu, Camelia; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară
(Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi a subproduselor : Pentru ingineri şi subingineri
de:
Banu, Constantin, inginer ind. alimentară
(Text tipărit)
Technologies des produits de charcuterie et des salaisons
de:
Durand, Paule
(Text tipărit)
Utilajul şi tehnologia prelucrării cărnii şi laptelui : Manual pentru clasa a XI-a, licee industriale cu profil de industrie alimentară : (Meseria preparator produse din carne, lapte, legume şi fructe), şi şcoli profesionale
de:
Pavel, Octavian; Oţel, Ion; Ionescu, Radu
(Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte
de:
Binder, Egon
(Text tipărit)
Conservarea cărnurilor și peștelui în gospodărie
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Cârnaţi, salamuri şi leber : Producere şi comercializare
de:
Doppler, Franz; Eibensteiner, Roman
(Text tipărit)
Tehnolocija konservirovannyh plodov, ovoščej, mjasa i ryby
de:
Fan-Jung, Alexandr F.
(Text tipărit)
Subiecte
Carne. Produse din carne
Industria alimentară
Conservarea alimentelor
Alimente de origine animală
Controlul sanitar al alimentelor
Carne afumată
Conservarea cărnii
Procesarea cărnii
Salamuri - producere
Conservarea fructelor
Conservarea legumelor
Conservarea peştelui
Peşte afumat, sărat
Reţete culinare
Prelucrarea produselor animaliere