Biblioteca Universităţii din Craiova

Conservarea cărnii

Subiect Tematic: Conservarea cărnii
Limba: rum
Termen generic: Industria alimentară
Termen specific: Carne afumată
Indice CZU: 664.91
Lucrări: 15 lucrari in 15 publicatii in 3 limbi
Tehnologia cărnii şi a produselor din carne de: Nour, Violeta (Text tipărit)
Tratat de producerea, procesarea şi valorificarea cărnii de: Georgescu, Gheorghe, Zootehnist; Croitoru, C.; Georgescu, Gheorghe, Zootehnist; Banu, C. (Text tipărit)
Procesarea industrială a cărnii de: Alexe, Petru; Vizireanu, Camelia; Banu, Constantin, inginer ind. alimentară (Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi a subproduselor : Pentru ingineri şi subingineri de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară (Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte de: Binder, Egon (Text tipărit)
Conservarea cărnurilor și peștelui în gospodărie de: Teişanu, Ecaterina (Text tipărit)
Cârnaţi, salamuri şi leber : Producere şi comercializare de: Doppler, Franz; Eibensteiner, Roman (Text tipărit)
Tehnolocija konservirovannyh plodov, ovoščej, mjasa i ryby de: Fan-Jung, Alexandr F. (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola