Biblioteca Universităţii din Craiova

Produse animaliere

Subiect Tematic: Produse animaliere
Limba: rum
Termen în relație: Prelucrarea produselor animaliere
Termen specific: Carne. Produse din carne
Termen specific: Compoziţia chimică a produselor animale
Termen specific: Controlul şi examinarea produselor animaliere
Termen specific: Maşini şi utilaje de prelucrare a produselor animale
Termen specific: Ouă. Produse din ouă
Termen specific: Blănuri preţioase. Piei uscate. Carapace
Indice CZU: 637
Lucrări: 15 lucrari in 15 publicatii in 2 limbi
Tehnologia şi valorificarea produselor animale : Lucrări practice de: Văcaru-Opriş, Ioan; Holtea, Vasile (Text tipărit)
Agricultură şi industria alimentară : Culegere tematică de informaţii faptice de: Institutul Naţional De Informare Şi Documentare (Text tipărit)
Prelucrarea şi valorificarea produselor animaliere de: Găvan, Constantin (Text tipărit)
Evaluarea performanţelor productive ale ovinelor de: Pop, Augustin, Ing. Zooteh.; Coroian, Cristian; Dărăban, Stelian (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola