Biblioteca Universităţii din Craiova

Produse animaliere

Subiect Tematic: Produse animaliere
Limba: rum
Termen în relație: Prelucrarea produselor animaliere
Termen specific: Carne. Produse din carne
Termen specific: Compoziţia chimică a produselor animale
Termen specific: Controlul şi examinarea produselor animaliere
Termen specific: Maşini şi utilaje de prelucrare a produselor animale
Termen specific: Ouă. Produse din ouă
Termen specific: Blănuri preţioase. Piei uscate. Carapace
Indice CZU: 637
Lucrări: 20 lucrari in 19 publicatii in 3 limbi
Analiză senzorială de: Necula, Valentin; Marina, Aneta; Babii, Mihaela (Text tipărit)
Economia şi organizarea producţiei animale : [Manual] de: Ioniţă, Mariana, inginer; Magazin, Petru; Anderca, Constantin I. (Text tipărit)
Chimia şi controlul alimentelor de origine animală de: Lupea, Alfa Xenia; Pădure, Mirabela; Ardelean, Dorina (Text tipărit)
Agricultură şi industria alimentară : Culegere tematică de informaţii faptice de: Institutul Naţional De Informare Şi Documentare (Text tipărit)
Evaluarea performanţelor productive ale ovinelor de: Pop, Augustin, Ing. Zooteh.; Coroian, Cristian; Dărăban, Stelian (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola