Chimie alimentară
|
LDR | 00170cx j2200073 4500 | |
---|---|---|
001 | 118959 | |
100 | $a 20130327arumy03 ba0 | |
152 | $a AACR $b UCV | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Chimie alimentară | |
675 | $a 664:547 | |
950 | $3 116325 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Industria alimentară |
Lucrări:
66 lucrari in 65 publicatii in 4 limbi
Aditivi alimentari
de:
Hura, Carmen
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare
de:
Moraru, C.
(Text tipărit)
Metode moderne de determinare a reziduurilor şi contaminanţilor din miere şi produse apicole : Ghid de bune practici apicole
de:
Mărghitaş, Liviu Alexandru; Dezmirean, Daniel; Bobiş, Otilia
(Text tipărit)
Lehrbuch der Lebensmittelchemie
de:
Franzke, Claus
(Text tipărit)
Controlul principiilor active din produse alimentare excitante
de:
Nica Badea, Delia
(Text tipărit)
E-Nummern : Zusatzstoffe in unseren Lebensmitteln
de:
(Text tipărit)
Agricultural and Food Electroanalysis
de:
Escarpa, Alberto; González, María Cristina; López, Miguel Ángel
(Resurse electronice)
Biochimie alimentară
de:
Neamţu, Gavril
(Text tipărit)
Microbiologie şi chimie alimentară : Manual pentru clasele X-XI, licee economice, administrative şi de servicii şi şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică anii II-III
de:
Ion, Doina; Falböck, Rodica
(Text tipărit)
Subiecte
Aditivi alimentari
Industria alimentară
Dietetică
Nutriţie
Conservarea alimentelor
Alimente. Producţia de alimente
Alimente. Substanţe alimentare
Controlul sanitar al alimentelor
Alterarea şi defectele mierii
Miere
Proteine
Chimie analitică
Analiză cromatografică
Analize fizico-chimice
Analiză electrochimică
Analize chimice
Chimie
Spectrometrie
Medicină
Biochimie
Antioxidanţi
Cereale. Cultura cerealelor
Biologia solului
Băuturi excitante
Industria băuturilor
Băuturi răcoritoare
Biodiversitate
Biosenzori
Microbiologia solului
Microbiologie
Resurse naturale
Boli de nutriţie
Carbohidraţi
Produse animaliere
Chimie organică
Chimie alimentară
Laboratoare chimice
Coloranţi alimentari
Pesticide
Miere - compoziţie, proprietăţi şi calitate
Compuşi organici
Produse chimice organice
Plante aromate
Inspecţie şi supraveghere sanitară
Produse cosmetice
Plante furajere
Vinificaţie
Depoluarea mediului
Dicţionare de specialitate
Economie casnică
Toxicologie generală
Farmacologie
Enciclopedie
Micologie
Plante toxice
Învăţământ liceal de specialitate
Produse horticole
Industria chimică
Industria laptelui
Îngrijirea casnică
Limba engleză
Microbiologie alimentară
Vin
Prelucrarea laptelui
Prelucrarea produselor animaliere
Zăcăminte de sare gemă
Craiova
Polizaharide
Biochimia mierii
Carte electronică
agenţi antimicrobieni
tehnici de procesare a alimentelor
Biotehnologii alimentare
Biotehnologii
Fenomene de transport
Valoarea calorică a alimentelor