Biblioteca Universităţii din Craiova

Legumicultură

Subiect Tematic: Legumicultură
Limba: rum
Termen în relație: Horticultură
Termen specific: Rădăcinoase
Termen specific: Legume verzi. Frunzele ca legume
Termen specific: Legume
Termen specific: Ciuperci comestibile
Termen specific: Plante de grădină
Indice CZU: 635
Lucrări: 210 lucrari in 209 publicatii in 8 limbi
Noţiuni teoretice şi practice de legumicultură ecologică de: Dinu, Maria; Soare, Rodica (Text tipărit)
Legumicultura generală : Îndrumător de lucrări practice de: Almăşan, Nicolae, agronom; Chilom, Pelaghia (Text tipărit)
Cultura roşiilor timpurii de: Löbl, Daniel; Savinova, N. (Text tipărit)
Cultura legumelor de: Maier, Ion (Text tipărit)
Îndrumătorul legumicultorului de: Löbl, Daniel (Text tipărit)
Mecanizarea lucrărilor în legumicultură de: Trandafir, Stelian; Moteanu, Fl.; Răspopa, N. (Text tipărit)
Subiecte
Legume Conservarea legumelor Cultura plantelor Oltenia Plante aromate Învăţământ superior Îmbunătăţirea soiurilor de plante Plante de grădină Legumicultură Floricultură Carte electronică Cucumis sativus Combaterea bolilor şi dăunătorilor plantelor Legume verzi. Frunzele ca legume Botanică sistematică Italia Solanum tuberosum Viticultură Metabolismul plantelor Fitopatologie Comerţ exterior C.E.E. Tomate, pătlăgele roșii - cultivare Patologie Lycopersicum esculentum Lumină Fotosinteză Rădăcinoase Statele Unite ale Americii Brassica oleracea capitata Ecologie agrară Produse animaliere Grădinărit ornamental Contaminarea mediului Maşini şi echipamente pentru combaterea şi distrugerea buruienilor Pomicultură generală Spania Capsicum annuum Agricultură Alimente. Producţia de alimente Genetică aplicată Politică agrară Solanum melongena Soia Lucrări agricole Supravegherea şi îngrijirea plantelor Mecanizare şi automatizare în agricultură Culturi în medii artificiale Biologia solului Erbicide Nutriţia plantelor Fertilizare Culturi sub adăposturi Irigaţii Mediul şi habitatul plantelor Ciuperci comestibile Uniunea Europeană Fiziopatologie Recoltare Economie agrară Cereale. Cultura cerealelor Răsaduri. Producerea răsadurilor Îngrăşăminte chimice şi naturale Organizare comercială Agrotehnică România Îngrăşăminte cu azot vegetal. Inocularea solului cu bacterii şi micorize (pentru fixarea azotului) Păstrarea şi depozitarea alimentelor Culturi în sere Hibrizi Creşterea animalelor Condiţii meteorologice nefavorabile Germania Compuşi organici Sfecla de zahăr Brassica oleacea botrytis Rotirea culturilor Dietetică Producţie agrară - ramură a economiei Boli ale plantelor Licenţă. Examenul de licenţă Politici comerciale Agroecologie Boli ale plantelor neparazitice Combatere biologică Ameliorarea plantelor Castravete - cultivare Înmulţirea plantelor Eumycetes Cultura plantelor de câmp Maşini şi utilaje pentru prelucrarea şi cultivarea solului Agronomie Conservarea alimentelor Horticultură Export Metode de combatere a bolilor şi dăunătorilor plantelor Mase plastice Cultivare sub protecţie Seminţe. Producerea seminţelor Leguminoase cu boabe Fiziologia plantelor Fitotehnie
Vă rugăm să schimbaţi parola