Conservarea fructelor
|
LDR | 00192nx j2200085 | |
---|---|---|
001 | 119546 | |
100 | $a 20130327arumy0103####ba0 | |
101 | $a rum | |
152 | $b UCV $a AACR | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Conservarea fructelor | |
675 | $a 664.85 | |
970 | $3 116616 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Conservarea alimentelor |
Lucrări:
47 lucrari in 46 publicatii in 5 limbi
Utilaje şi instalaţii pentru industriile fermentative şi conserve vegetale
de:
Amarfi, Rodica; Covrig, Mariana
(Text tipărit)
Microbiologia conservelor vegetale acide
de:
Marinescu, Mihaela; Novăceanu, M.
(Text tipărit)
Cartea preparatorului de conserve din fructe
de:
Vieru, Raul; Ceauşescu, Maria-Elena; Bacheș, Elena
(Text tipărit)
Metode de analiză şi control al calităţii fructelor şi legumelor proaspete şi divers prelucrate
de:
Ionică, Mira Elena
(Text tipărit)
Cercetări privind optimizarea procesului de lucru pentru uscarea legumelor şi fructelor : Rezumatul tezei de doctorat
de:
Veleşcu, Ionuţ-Dumitru
(Text tipărit)
Tehnologii şi utilaje în industria conservelor de legume şi fructe
de:
Nour, Violeta
(Text tipărit)
Materii prime pentru industria conservelor din fructe : Lucrări practice
de:
Gruia, Marius Cătălin
(Text tipărit)
Les petits fruits et leur valorisation industrielle
de:
(Text tipărit)
Controlul calităţii în industria conservelor de legume şi fructe
de:
Nour, Violeta; Ionică, Mira Elena
(Text tipărit)
Importanța conservelor de legume și fructe în alimentația populației
de:
Duță, Felicia; Gherghină, Gheorghe; Berbinschi, Marioara
(Text tipărit)
Subiecte
Conservarea legumelor
Industria băuturilor
Terminologie ştiinţifică
Congelarea alimentelor
Carte electronică
Italia
Utilaje din industria alimentară
Conservarea fructelor
Fructe (ca recoltă)
Produse horticole
Control de calitate al produselor
Conservarea peştelui
Tehnici biologice
Depozitarea produselor agricole
Păstrarea şi depozitarea alimentelor
Uscarea produselor agricole
Conservare prin uscare
Microbiologie alimentară
Conservarea cărnii
Struguri de masă
Prelucrarea produselor agricole
Standarde
Conservarea alimentelor
Horticultură
Fructe. Vegetale, legume. Rădăcini (alimente)
Reţete culinare