Biblioteca Universităţii din Craiova

Conservarea peştelui

Subiect Tematic: Conservarea peştelui
Termen specific: Peşte afumat, sărat
Indice CZU: 664.95
Lucrări: 7 lucrari in 7 publicatii in 2 limbi
Valorificarea industrială a peştelui : Curs de: Banu, Constantin, inginer ind. alimentară; Muscă, Mihai; Răcoreanu, St. (Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte de: Binder, Egon (Text tipărit)
Tehnici şi procedee de conservare ale peştelui de: Ionescu, Aurelia (Text tipărit)
Igiena şi controlul calităţii produselor acvatice de: Şteţca, Gheorghe; Bud, Ioan G.; Vlădău, Vlad-Viorel (Text tipărit)
Tehnolocija konservirovannyh plodov, ovoščej, mjasa i ryby de: Fan-Jung, Alexandr F. (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola