Biblioteca Universităţii din Craiova

Produse lactate

Subiect Tematic: Produse lactate
Limba: rum
Termen în relație: Industria laptelui
Termen specific: Lapte prelucrat
Termen specific: Prelucrarea laptelui
Termen specific: Lapte (neprelucrat)
Termen specific: Factori care influențează producția și calitatea laptelui
Indice CZU: 637.1
Lucrări: 30 lucrari in 29 publicatii in 4 limbi
Tehnologia laptelui şi a produselor derivate de: Usturoi, Marius Giorgi (Text tipărit)
Tehnologia laptelui şi a produselor lactate de: Stoian, Constantin, Ing.; Chintescu, George; Scorţescu, Gheorghe (Text tipărit)
Analiza filierei sectorului lapte în România de: Turek-Rahoveanu, Adrian; Constantin, Marian; Beciu, Silviu (Text tipărit)
Produse şi preparate lactate obţinute în gospodărie de: Chintescu, George; Dumitru, Matilda (Text tipărit)
Prelucrarea laptelui în ferme de: Chintescu, George; Păcescu, Eugen (Text tipărit)
Laptele şi industrializarea lui de: Davâdov, R. B. (Text tipărit)
Analiza laptelui şi a produselor lactate de: Georgescu, Gheorghe, Zootehnist; Militaru, Elena (Text tipărit)
Economia şi organizarea producţiei de lapte de: Iosif, Gheorghe N.; Frăţilă, Gheorghe; Zahiu, Letiţia (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola