Biblioteca Universităţii din Craiova

Microbiologie alimentară

Subiect Tematic: Microbiologie alimentară
Termen generic: Microbiologie aplicată
Indice CZU: 579.67
Lucrări: 36 lucrari in 36 publicatii in 4 limbi
Controlul microbiologic al produselor alimentare de: Dan, Valentina; Kramer, Cristina; Oancea, Ioana (Text tipărit)
Advances in Meat Research de: (Text tipărit)
Microbiologia alimentelor de: Dan, Valentina (Text tipărit)
Evaluarea solubilităţii compuşilor tartrici din vinuri de: Odăgeriu, Gheorghe (Text tipărit)
Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition de: Caballero, Benjamin (Text tipărit)
Quo vadis xenobiochimia alimentară de: Gârban, Zeno (Text tipărit)
Morfologia şi fiziologia populaţiei celulare din lapte de: Rotaru, Ovidiu; Ognean, Laurentiu (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola