Microbiologie alimentară
|
LDR | 00176cx j2200073 4500 | |
---|---|---|
001 | 123722 | |
100 | $a 20130327arumy03 ba0 | |
152 | $a AACR $b UCV | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Microbiologie alimentară | |
675 | $a 579.67 | |
970 | $3 123720 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Microbiologie aplicată |
Lucrări:
44 lucrari in 44 publicatii in 4 limbi
Microbiologie
de:
Ulea, Eugen; Lipşa, Florin Daniel
(Text tipărit)
Controlul microbiologic al produselor alimentare
de:
Dan, Valentina; Oancea, Ioana; Kramer, Cristina
(Text tipărit)
Microbiologia alimentelor
de:
Dragomir, Felicia
(Text tipărit)
Microbiologie oenologică
de:
Dragomir, Felicia; Popa, Aurel, agro.; Dragomir, Felicia; Popa, Daniela
(Text tipărit)
Microbiologia alimentelor
de:
Dan, Valentina
(Text tipărit)
Evaluarea solubilităţii compuşilor tartrici din vinuri
de:
Odăgeriu, Gheorghe
(Text tipărit)
Quo vadis xenobiochimia alimentară
de:
Gârban, Zeno
(Text tipărit)
Microbiologia produselor alimentare : manual pentru clasa a X-a licee de industrie alimentară şi şcoli profesionale anii II-III, meseria operator în industria alimentară
de:
Marinescu, Julieta; Drăgănescu, Constanţa
(Text tipărit)
Microbiologie şi chimie alimentară : Manual pentru clasele X-XI, licee economice, administrative şi de servicii şi şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică anii II-III
de:
Ion, Doina; Falböck, Rodica
(Text tipărit)
Microbiologia produselor alimentare de origine animală
de:
Bărzoi, Dobre
(Text tipărit)
Subiecte
Carne. Produse din carne
Industria alimentară
Dietetică
Produse agroalimentare
Controlul sanitar al alimentelor
Alterarea alimentelor
Păstrarea şi depozitarea alimentelor
Chimie
Biochimie
Lactobacillaceae
Bere. Tipuri de bere
Enzime
Biodiversitate
Microbiologia solului
Microbiologie
Boli de nutriţie
Industria de morărit şi panificaţie
Chimie organică
Chimie alimentară
Compuşi organici
Produse chimice organice
Conservarea fructelor
Conservarea legumelor
Protecţia consumatorului
Inspecţie şi supraveghere sanitară
Produse cosmetice
Plante furajere
Oenologie
Vinificaţie
Depozitarea produselor agricole
Drojdie de bere
Drojdii
Microbiologie industrială
Toxicologie generală
Enciclopedie
Micologie
Fermentare industrială
Fermentarea vinului
Plante toxice
Învăţământ liceal de specialitate
Industria chimică
Produse lactate
Unt. Fabricarea untului
Microbiologie aplicată
Microbiologie alimentară
Parazitologie animală
Prelucrarea produselor animaliere
Tehnologii moderne
Vinuri albe
Craiova
Banu Mărăcine
Drăgăşani
Carte electronică
Management sanitar
Siguranţa alimentelor
Rezistenţă antimicrobiană
Biotehnologii alimentare
Biotehnologii