Prelucrarea produselor animaliere
|
LDR | 00189cx j2200073 4500 | |
---|---|---|
001 | 124567 | |
100 | $a 20130327arumy03 ba0 | |
152 | $a AACR $b UCV | |
250 | $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Prelucrarea produselor animaliere | |
675 | $a 637 $a 637.03 | |
950 | $3 118600 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Produse animaliere |
Lucrări:
14 lucrari in 14 publicatii in 1 limbi
14 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Managementul procesării produselor agricole : îndrumător de lucrări practice
de:
Petroman, Cornelia
(Text tipărit)
Utilajul şi tehnologia prelucrării cărnii şi laptelui : Manual pentru clasele IX şi X, licee cu profil de industrie alimentară şi şcoli profesionale, anii I-III
de:
Pavel, Octavian; Ionescu, Radu; Oţel, Ion
(Text tipărit)
Curs de tehnologia produselor de origine animală
de:
Roşu, Aurel
(Text tipărit)
Ghid pentru prepararea produselor din carne : De la A la Z
de:
Roth, Ioan
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare de origine animală : Uz intern
de:
Muscă, Lelia
(Text tipărit)
Prelucrarea şi valorificarea produselor animaliere : curs : uz intern
de:
Stoica, Gheorghe, Ing. Zooteh.
(Text tipărit)
Utilajul şi tehnologia prelucrării cărnii şi laptelui : Manual pentru clasa a XI-a, licee industriale cu profil de industrie alimentară : (Meseria preparator produse din carne, lapte, legume şi fructe), şi şcoli profesionale
de:
Pavel, Octavian; Oţel, Ion; Ionescu, Radu
(Text tipărit)
Tehnologia prelucrării cărnii : Manual pentru licee de specialitate, anii III-IV şi şcoli de maiştri
de:
Ionescu, Radu; Oţel, Ion; Pavel, Octavian
(Text tipărit)
Îndrumător pentru lucrări practice de prelucrarea şi valorificarea produselor animaliere
de:
Găvan, Constantin
(Text tipărit)
Microbiologia produselor alimentare de origine animală
de:
Bărzoi, Dobre
(Text tipărit)
Subiecte
Maşini şi utilaje de prelucrare a produselor animale
Biochimie animală
Produse animaliere
Carne. Produse din carne
Agricultură
Chimie alimentară
Carne afumată
Controlul sanitar al alimentelor
Industria alimentară
Microbiologie alimentară
Conservarea cărnii
Management
Conservarea alimentelor
Prelucrarea produselor animaliere