Produse alimentare
|
LDR | 00190dx j2200085 45 | |
---|---|---|
001 | 162076 | |
100 | $a arumy01010101ba0 | |
152 | $a AACR $b UCV | |
250 | $7 ba0yba0z $8 rumrum $a Produse alimentare | |
675 | $a 664 | |
801 | 0 $a RO $b UCV | |
970 | $3 116325 $2 UCV $7 ba0yba0a $8 rumrum $a Industria alimentară |
Lucrări:
1 lucrari in 18 publicatii in 3 limbi
20 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare
de:
Segal, Brad; Costin, Gheorghe; Segal, Rodica
(Text tipărit)
Bio‐based Packaging : Material, Environmental and Economic Aspects
de:
(Resurse electronice)
Controlul calității produselor alimentare
de:
Eftimie , Mariana
(Text tipărit)
Constante termofizice ale principalelor produse alimentare
de:
Iliescu, Gh. M.
(Text tipărit)
Estetica produselor alimentare
de:
Niculescu, Niculae I.
(Text tipărit)
Calitatea alimentelor de origine vegetală
de:
Ghereş, Marinela
(Text tipărit)
Factori de protecţie prezenţi în produsele alimentare
de:
Segal, Brad; Segal, Rodica; Cotrău, Marţian
(Text tipărit)
Îndreptar merceologic pentru produse alimentare
de:
Boeru, Gheorghe; Măndiţă, Dumitru; Gheorghe, Vasile
(Text tipărit)
Metode moderne în asigurarea calității produselor alimentare
de:
Holban, Eugen Ştefan
(Text tipărit)
Subiecte
Industria alimentară
Igiena alimentaţiei
Alimentaţie publică
Produse agroalimentare
Controlul sanitar al alimentelor
Ambalaje
Biochimie
Chimie practică de laborator
Mediul înconjurător
Calitatea produselor
Control de calitate al produselor
Protecţia consumatorului
Politică agrară
Economie de piaţă
Intoxicaţii alimentare
Otrăvire cu alimente
Managementul calităţii totale
Transport feroviar
Produse agricole
Aprovizionarea cu produse alimentare. Securitate alimentară
Alimente. Mâncăruri
Carte electronică
Etichetarea produselor
Caracteristici termice
Produse alimentare