Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Proprietăţi funcţionale ale proteinelor în produsele alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Nour, Violeta
    Responsabilitate: Nour Violeta
    Editura: Universitaria
    Locul publicării: Craiova
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-973-742-910-0
    Descriere: 270 p. : fig., tab., graf., il.
    Note: Bibliogr. p. 255-270
    Limba: Română
    Subiect: Industria alimentară
    Subiect: Proteine
    Clasificare: 577.112:664
    Clasificare: 664:577.112
    Cota topografică: III 50397
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
795440
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 50397
1.Normal
La raft
0
795441
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 50397
1.Normal
La raft
0
795442
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 50397
1.Normal
La raft
0
795443
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 50397
1.Normal
La raft
0
795444
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 50397
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola