Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Studiul posibilităţilor tehnologice privind inducerea şi stimularea fermentaţiei şi maceraţiei la vinificaţia în alb şi în roşu : Teză de doctorat
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Băducă Cîmpeanu, Constantin
    Conducătorul tezei: Olteanu, Ion, inginer agronom
    Responsabilitate: ing. Constantin Băducă Cîmpeanu ; cond. şt. : prof. univ. dr. ing. Ion Olteanu
    Detalii publicare: [s. n.]
    Locul publicării: Craiova
    Anul Ediției: 1999
    Descriere: 261 p. : fig., tab., graf. color
    Note: Bibliogr. p. 233-261
    Note: Antetitlu : Universitatea din Craiova. Facultatea de Horticultură
    Note: Verso filelor alb
    Limba: Română
    Subiect: Fermentarea vinului
    Subiect: Oenologie
    Subiect: Vinificaţie
    Clasificare: 663.252.4(043)
    Cota topografică: IV 13209
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
709604
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
IV 13209
1.Normal
La raft
0
717281
Depozit Unicate
Împrumut
Carte multigrafiată
IV 13209
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola