Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Tehnologia fabricării preparatelor din carne de la A la Z
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Roth, Ioan
    Responsabilitate: Ioan Roth
    Editura: [s. n.]
    Locul publicării: Sibiu
    Anul Ediției: 1996
    Descriere: 269 p. : fig., tab., erată, [7] f. il. color
    Note: Bibliogr. p. 267
    Limba: Română
    Subiect: Carne. Produse din carne
    Subiect: Conservarea alimentelor
    Clasificare: 637.5
    Clasificare: 664.9
    Clasificare: 664.8
    Cota topografică: II 75700
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
160092/L
Legal Carte - depozit
XXX fond intangibil - depozit legal
Carte tipărită
L 160092
1.Normal
La raft
0
698589
Depozit Unicate
Împrumut
Carte tipărită
II 75700
1.Normal
La raft
0
698590
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
II 75700
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola