Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Tehnologii generale în industria alimentară fermentativă : Ghid de lucrări practice
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Stoica, Felicia
    Responsabilitate: Felicia Stoica
    Detalii publicare: Sitech
    Locul publicării: Craiova
    Anul Ediției: 2006
    ISBN: 973-746-146-0
    Descriere: 281 p. : fig., tab., graf.
    Note: Bibliogr. p. 276
    Limba: Română
    Subiect: Industria băuturilor
    Subiect: Microbiologie industrială
    Clasificare: 663.1(075.8)
    Clasificare: 579.66(075.8)
    Cota topografică: II 91769
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
798341
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
II 91769
1.Normal
La raft
0
798459
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
II 91769
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola