Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Utilajul şi tehnologia prelucrării cărnii şi laptelui : Manual pentru clasele IX şi X, licee cu profil de industrie alimentară şi şcoli profesionale, anii I-III
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Pavel, Octavian
    Autor: Ionescu, Radu
    Autor: Oţel, Ion
    Responsabilitate: ing. Octavian Pavel, ing. Radu Ionescu, dr. Ion Oţel
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1993
    ISBN: 973-30-2874-6
    Descriere: 224 p. : fig., il., sch.
    Note: Antetitlu : Ministerul Învăţământului
    Note: Revizuit pe baza programei şcolare aprobate de Ministerul Învăţământului cu nr. 36286/1990
    Limba: Română
    Subiect: Prelucrarea produselor animaliere
    Subiect: Carne. Produse din carne
    Subiect: Industria alimentară
    Clasificare: 637.5(075)
    Clasificare: 664(075)
    Cota topografică: L 105104
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola