Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Cercetări privind autooxidarea alimentelor şi metode de prevenire, retardare şi/sau diminuare : Teză de doctorat
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Szabo, Maria-Raluca
    Conducătorul tezei: Lupea, Alfa Xenia
    Altele: Rusnac, Lucian-Mircea
    Altele: Olariu, Lucia
    Altele: Ostafe, Vasile
    Responsabilitate: Chim. Maria-Raluca Szabo ; cond. şt.: prof. univ. dr. ing. Lupea Alfa-Xenia ; ref. şt.: prof. univ. dr. ing. Rusnac Lucian, prof. univ. dr. ing. Olariu Lucia Iuliana, prof. univ. dr. Ostafe Vasile
    Detalii publicare: Editura Politehnica
    Locul publicării: Timişoara
    Anul Ediției: 2008
    ISBN: 978-973-625-659-2
    Descriere: 197 p. : fig., tab., graf. în parte color
    Note: Antetitlu: Universitatea "Politehnica" Timişoara
    Note: Bibliogr. p. 185-196
    Limba: Română
    Serie: Teze de doctorat ale UPT. Seria Inginerie Chimică (4)
    Subiect: Chimie alimentară
    Clasificare: 664:547(043)
    Clasificare: 547:664(043)
    Clasificare: 082.1 Teze de doctorat ale UPT. Seria Inginerie Chimică (4)
    Cota topografică: III 52102
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola