Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Contribuţii la îmbunătăţirea calităţii sucurilor, prin utilizarea tehnicilor de modelare matematică, in vederea extinderii duratei de viaţă şi impactul acesteia asupra siguranţei alimentului : Teză de doctorat
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Glevitzky, Mirel
    Altele: Agachi, Şerban
    Altele: Chiriac, Adrian, chimist
    Altele: Lupea, Alfa Xenia
    Conducătorul tezei: Perju, Delia
    Responsabilitate: Ing. Mirel Glevitzky ; cond. şt.: prof. univ. dr. ing. Delia Perju ; ref. şt.: prof. univ. dr. ing. Şerban Agachi, prof. univ. dr. ing. Adrian Chiriac, prof. univ. dr. ing. Alfa Xenia Lupea
    Editura: Editura Politehnica
    Locul publicării: Timişoara
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-973-625-516-8
    Descriere: 222 p. : fig., tab., graf., anexe
    Note: Antetitlu: Universitatea "Politehnica" Timişoara
    Note: Bibliogr. la sf. capitolelor
    Limba: Română
    Serie: Teze de doctorat ale UPT. Seria Inginerie Chimică (4)
    Subiect: Băuturi răcoritoare
    Subiect: Chimie alimentară
    Clasificare: 663.8(043)
    Clasificare: 664.547(043)
    Cota topografică: III 52088
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola