Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Controlul cărnii şi produselor din carne prin metode senzoriale şi fizico-chimice : Îndrumar de laborator
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Danilevici, Constantin
    Responsabilitate: Danilevici Constantin
    Detalii publicare: Bibliotheca
    Locul publicării: Târgovişte
    Anul Ediției: 2003
    ISBN: 973-8413-36-2
    Descriere: 102 p. : fig., tab.
    Note: Bibliogr. p. 100
    Limba: Română
    Serie: Tehnica
    Subiect: Carne. Produse din carne
    Subiect: Controlul şi examinarea produselor animaliere
    Clasificare: 637.5.07
    Clasificare: 082.1 Tehnica
    Cota topografică: III 47645
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
766149
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 47645
1.Normal
La raft
0
766150
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 47645
1.Normal
La raft
0
766151
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 47645
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola