Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Hazard Analysis Critical Control Point Evaluations : A Guide to Identifying Hazards and Assessing Risks Associated with Food Preparation and Storage
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Bryan, Frank L.
    Responsabilitate: Frank L. Bryan
    Editura: World Health Organization
    Locul publicării: Geneva
    Anul Ediției: 1992
    Descriere: VI, 72 p. : fig., tab.
    Note: Bibliogr. p. 46-49
    Note: Analiza evaluarilor de control a punctelor critice de pericol : Ghid pentru identificarea pericolelor în prepararea produselor alimentare şi depozitarea lor
    Limba: Engleză
    Serie: WHO Publications
    Subiect: Controlul alimentelor - Trasabilitate
    Subiect: Inspecţie şi supraveghere sanitară
    Subiect: Prevenirea şi supravegherea bolilor transmisibile
    Clasificare: 614.3/.4(047)
    Cota topografică: III 32922
    Note conţinut (cuprins): Analiza evaluarilor de control a punctelor critice de pericol : Ghid pentru identificarea pericolelor în prepararea produselor alimentare şi depozitarea lor
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola