- Hazard Analysis Critical Control Point Evaluations : A Guide to Identifying Hazards and Assessing Risks Associated with Food Preparation and Storage
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Bryan, Frank L. Responsabilitate: Frank L. Bryan Editura: World Health Organization Locul publicării: Geneva Anul Ediției: 1992 Descriere: VI, 72 p. : fig., tab. Note: Bibliogr. p. 46-49 Note: Analiza evaluarilor de control a punctelor critice de pericol : Ghid pentru identificarea pericolelor în prepararea produselor alimentare şi depozitarea lor Limba: Engleză Serie: WHO Publications Subiect: Controlul sanitar al alimentelor Subiect: Inspecţie şi supraveghere sanitară Subiect: Prevenirea şi supravegherea bolilor transmisibile Clasificare: 614.3/.4(047) Cota topografică: III 32922 Note conţinut (cuprins): Analiza evaluarilor de control a punctelor critice de pericol : Ghid pentru identificarea pericolelor în prepararea produselor alimentare şi depozitarea lor
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
659588
|
Depozit Unicate
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
III 32922
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică