Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Technologies des produits de charcuterie et des salaisons
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Durand, Paule
    Altele: Richard, Charles Hervé
    Responsabilitate: coord.: Paule Durand ; pref.: Charles Hervé Richard
    Editura: Tec & Doc
    Locul publicării: Londres Paris New York
    Anul Ediției: 2005
    ISBN: 2-7430-0-794-X
    ISBN: 2-7430-0310-3
    Descriere: XXVI, 530 p. : fig., tab., il., graf.
    Note: Bibliogr. p. 513
    Note: Index p. 515-530
    Note: Tehnologia prelucrării produselor de carmangerie
    Limba: Franceză
    Serie: Sciences et techniques agroalimentaires
    Subiect: Carne. Produse din carne
    Subiect: Conservarea cărnii
    Subiect: Procesarea cărnii
    Subiect: Salamuri - producere
    Clasificare: 664.91
    Clasificare: 637.523
    Clasificare: 637.5.03
    Clasificare: 082.1 Sciences et techniques agroalimentaires
    Cota topografică: III 51580
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola