Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Bahrim, Mitriţa
    Responsabilitate: Mitriţa Bahrim
    Detalii publicare: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1979
    Descriere: 208 p. : 24 f. il color
    Note: Bibliogr. p. 195
    Note: Index p. 197-203
    Limba: Română
    Subiect: Ciuperci comestibile
    Subiect: Conservarea legumelor
    Subiect: Reţete culinare
    Clasificare: 635.8:641.55(083.12)
    Clasificare: 641.55(083.12):635.8
    Clasificare: 664.84:635.8
    Cota topografică: II 88022
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola