- Contribuţii la îmbunătăţirea eficienţei proceselor redox care apar la prelucrarea unor produse agroalimentare (lapte de vacă, lapte de soia) : Teză de doctorat : CD-ROM
-
Tipul înregistrării: Multimedia: monografic
Autor: Săvescu, Petre Conducătorul tezei: Preda, Mircea, Chimie Responsabilitate: Lect. drd. ing. Petre Săvescu ; cond. prof. univ. dr. Mircea Preda Editura: Locul publicării: Craiova Anul Ediției: 2006 Descriere: format pdf : 10.8 MB Limba: Română Lucrare în relație: Contribuţii la îmbunătăţirea eficienţei proceselor redox care apar la prelucrarea unor produse agroalimentare (lapte de vacă, lapte de soia): Teză de doctorat/ Lect. drd. ing. Petre Săvescu. Craiova, 2006. [6], 182, XXIII p. : fig., tab., graf. color Subiect: Chimie alimentară Subiect: Industria laptelui Subiect: Prelucrarea laptelui Clasificare: 637.1(043) Clasificare: 664:547(043) Cota topografică: SP/484
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
sp3799
|
Agronomie - depozit
|
Împrumut
|
CD-ROM
|
SP/484
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
În:
1 records Page 1 of 1
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică