- Efectul conţinutului de proteină al leguminoaselor asupra calităţii laptelui de vacă destinat fabricării brânzei telemea : Teză de doctorat
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Ciobanu, Radu, Ing. Agro Conducătorul tezei: Găvan, Constantin Responsabilitate: Drd. : dr. Ciobanu Radu ; Cond. şt.: prof. univ. dr. Găvan Constantin Editura: Universitatea din Craiova Locul publicării: Craiova Anul Ediției: 2013 Descriere: 196, [24] p. : fig., tab., graf. color Note: Antetitlu: Universitatea din Craiova. Facultatea de Agricultură şi Horticultură Note: Bibliogr. p. 184-196 Note: Rezumat şi în lb. engleză Limba: Română Subiect: Controlul, analiza furajelor Subiect: Lapte (neprelucrat) Subiect: Furaje din leguminoase Subiect: Vaci de lapte - Hrănirea animalelor domestice Clasificare: 636.085.3:637.12(043) Clasificare: 636.086.75(043) Clasificare: 636.224/.225:636.084(043) Clasificare: 636.084 Cota topografică: IV 16472
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
820666
|
Agronomie - depozit
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
IV 16472
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică