Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Implicarea biotehnologiilor în industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Căpruciu, Ramona
    Responsabilitate: Căpruciu Ramona
    Editura: Sitech
    Locul publicării: Craiova
    Anul Ediției: 2013
    ISBN: 978-606-11-3446-5
    Descriere: 218 p. : fig., tab.
    Note: Bibliogr. p. 212-217
    Limba: Română
    Subiect: Biotehnologii alimentare
    Subiect: Industria alimentară
    Clasificare: 664
    Clasificare: 579.67
    Clasificare: 663.1
    Cota topografică: II 96907
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
825199
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
II 96907
1.Normal
La raft
0
825200
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
II 96907
1.Normal
La raft
0
825201
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
II 96907
1.Normal
La raft
0
Multimedia
Implicarea biotehnologiilor în industria alimentară

Pentru a vizualiza acest conţinut este nevoie să vă autentificaţi.

Utilizaţi Intră în cont.

Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola